domingo, 27 de noviembre de 2011

Cross Emilio de la Camara

En el Parc de La Ribera a S' Arenal, on personalment no hi havia estat mai i m'ha agradat molt, s' ha disputat es 1er cross de sa temporada.

A una hora molt tardia per jo, hem sortit a la 1, i juntament amb els de categoria promesa s' ha donat la sortida. Abans, mentre escalfavem en Toni Oliver, Josele, David, Toni Gran i jo ha arribat en Juanan q venia de fer 2º a Algaida hem animat les categories q corrien. Bravo Kuki

Hem fet una volta al circuit per veure com era i era com m' esperava, molt revirat i rompecames amb un repechin d' arena q les dues darreres voltes es faria dur.

Sortim i me coloc amb els promeses, José Guerra, Toniet i un pel més darrere en David Guerra. Ha sa 2º volta en Toniet se m' en va, està fort es puta, i jo segueix-ho amb els promeses i en José. A la 3ª volta en José me demana com vaig i li dic q bé, al límit però bé jejeje i aquí ja veig q es comença a quedar un poquet,  a cada revolt li costa sortir amb força.

Jo a lo meu i quan comença la 5ª volta ja tenc es quàdriceps tocats però havia deixat de veure en Toniet i ara cada pic el veig més aprop. Espitjo per mirar d' agafar-lo però li retall molt poc. No hi ha res a fer.

Al final a falta de 100 i pocs metres m' esprinta en José Duran. Sa meva explosivitat és nula i sé q me guanayarà però almanco haurà de treure sa fel  per guanyar-me jejeje.

Al final acab el 12 amb un temps de 32' 19''. Segons el Garmin me surten 8,7km, la mitjana me surt a 3'43''/km q així com és el circuit ja esta bé.

En Toniet Oliver al final me treu 10''. Esper q al final es decanti per fer el 10.000m de Calvia i vengui amb el nostre grupet.

Toni Gran 5nt darrere uns especialistes com son en Quintana, Duran, Carlos Coll i Monsálvez.  José Guerra i David Guerra 18 i 21 respectivament sufrint però aguantant i això donarà els seus fruits.

6 comentarios:

Migue Coll dijo...

Vais como motos y encima todo terreno.

toniet dijo...

com vaig sofrir Pep. el següent cross és més llarg i ahir no me vas agafar per poc o sigui que per s'uib hauré de sofrir més encara si vull arribar davant de tu!!!
Ets un màquina tio!!

Res dijo...

Grande Pep, en el periódico sales muy guapo. Enhorabuena

Pep Vidal dijo...

Sí sí estamos en todos lados jajaja. Demostrando q no somos sólo triatletas jajajaj.

Toniet, has de fer el 10.000m jejeje;)

Gracias Pedro.

Jaume dijo...

Si no fos perquè hauria de tenir una tercera llicència, faria qualque cross, té pinta de ser molt divertit.

Pep Vidal dijo...

Jaume, ara n'hi ha 2 q poden correr els no federats. Ens veim en aquets ;)