lunes, 7 de noviembre de 2011

Campionat d' Espanya de Llarga Distància 2011

Durant 4km nedant, 120km de bici i 30km corrent un bon grapat de triatletes lluitaven per un somni.

Amb un dia q pel q m'han contat ha estat una odissea, on moltíssima gent s'ha perdut al igua i amb un vendaval a la bici i corrent. En joc, un Campionat d' Espanya disputat a Orihuela i organitzat en temps record després de la cancelació del HdF.

En Charlie lluitant per la victòria i en Manuel i en Blas per aconseguir quedar el més adalt possible en el seu grup d' edat i aconseguir plaça pel Campionat del Món 2012, q es celebrarà a Vitoria.

Al final ho han aconseguit. En Charlie no ha aconseguit la victòria però sí un Sot-Campionat d' Espanya ( encara q faltaven galls al coincidir amb el Campionat del Món d' enguany q es celebrava a Las Vegas) i q, afegit al 7è lloc aconseguit al Campionat d' Espanya de Mitja Distància fan q aquesta temporada sigui la de la consolidació a l' èlit espanyola i amb ganes de donar més guerra l' any q ve.

En Manuel per la seva part, després de donar la temporada per acabada amb la cancelació del HdF se li van encendre els ulls amb Orihuela i la possibilitat d' aconseguir la desitjada plaça per Vitoria. Tb ha estat una temporada plena d' èxits per aquest triatleta incansable. Lanzarote, Doble Olímpic de Cala Millor, Half Ican, i això sense contar les proves sprint i populars son les proves disputades enguany on ha aconseguit meritòris llocs i podiums a la seva categoria.

En Blas no el conec gaire però sé q tb ha aconseguit la plaça per Vitoria, així q ENHORABONA A TOTS ELLS!!!!!!!!!!!!!!!!
Aquí teniu en Manuel felicitant-me a l' arribada del Irontrimallorca 2011 on me va guanyar el puta.