Sobre jo

Vaig neixer l' any 1978 a Palma de Mallorca. Des de petit sempre m'han agradat els esports. Al poble jugava a basket, futbol, ja anava a correr cualque dia amb mon pare o amb els cans per pinars de devora Es Figueral.

La meva primera experiència sèria amb l' esport va ser amb 12 anys quan vaig començar a competir en el q es deia Trialsin i ara Biketrial. En aquells anys vaig aconseguir quedar sot-campió de la meva categoria varis anys.

Ja amb 15 anys es va crear el Club Voleibol Pòrtol i vaig formar part del 1er equip q va existir d' aquest club q ara és el Palma Volei. En categoria juvenil varem fer campions un parell d' anys, a 2ona balear tb varem guanyar la lliga un parell de vegades i a 1era Balear igual. Lo millor que vaig aconseguir a la meva etapa al Volei va ser jugar el Campionat d' Espanya Juvenil a Benidorm i aconseguir l' ascens a 1era Nacional a Saragossa. Ja un pic a 1era Nacional no vaig jugar gaire i quan vaig començar sa mili, sí jo l' he feta jejej ja no vaig jugar més.
                                                                    Aquí tenia pèl

El següent pas a la meva vida esportiva es pot dir q va ser preparar ses oposicions a bomber. L' any 2002 vaig entrar i des de les hores. D'aquesta etapa vaig fer grans amics i gràcies a Juanga Moya vaig coneixer el triatló.


L' any 2003 i gràcies als amics q vaig fer, inicià el meu camí a les carreres populars i en les curses per muntanya. Des de el principi vaig veure q no se me donava del tot malament. Aquest any i gràcies al meu amic Tomeu Bibiloni i a Mitos vaig correr el Triatló de Sòller per equips fent jo es sector de córrer. Va ser la meva perdició.

L' any 2004 ja vaig fer duatlons, triatlons, curses per muntanya i tb va ser l' any del meu debut a una mitja marató ( Manacor amb 1h 31' 15'')
                                                 Selecció Balear de Duatló 2008

A partir d' aquí, incontables carreres, triatlons de totes les distàncies i altres experiències esportives.

Una passió per comprender com entrenar, q fer, quan fer-ho i de quina manera, me varen fer comprar mil llibres d' entrenament, revistes especialitzades, etc.. i l' any 2009 se me va presentar l' oportunitat de estudiar el FP Superior de Tècnic en activitats físiques i esportives a Pollença. Varen ser 2 anys de deixar de competir per centrar-me en aprender, escoltar, memoritzar i sobretot gaudir de 2 anys marevellosos amb uns grans amics i uns grans professors. Però amb això no acaba tot, tb he fet els cursos d' entrenador de Triatló per la Federació Espanyola de Triatló.

Així des de Maig de 2011 vaig fer les pràctiques del FP a l' Escola de Técnificació de les Illes Balears a la secció de Triatló i gràcies a la confiança depositada en mí per uns amics faig començar a fer el que sempre havia somiat. Ser entrenador, especialitzat en esports de prestació a la vegada que jo tb competeixo.

Dades personals:

Pes: 72kg, quan he estat més en forma he pesat 69kg
Estatura: 1,80 m
Pulsacions en repòs: 40
VO2màx: 66,6 ml/kg/min


Esper q vos hagi agradat.

Moltes gràcies