domingo, 13 de noviembre de 2011

Duatló cros de Llubi 2011

A les 8:30 he quedat al Gimnàs de Consell amb els CTC i un parell de Trabucats per partir plegats cap a Llubí. Ens hem juntat un bon grapat i cap a terres Lubineres hem anat. Aparcam, treim trastos, ens canviam i a cercar dorsals. Xerrada de rigor amb els amics a la coa, salutacions a Mito a l' entrega de dorsals i mans a la feina.

Possam el dorsal a la bici i la deixam a box. Volia escalfar 1er amb la bici però a box no hi ha nombre a les barres, així q la gent la possa on vol. La coloc just devora la sortida i deix el casc ben obert i les sabates obertes a terra.

Anam trotant fins es torrent per veure com va, esta igual q el diumenge passat quan el vaig anar a veure així q farem el circuit original.

Pujam la costa q du a la plaça a peu, no hi ha q gastar forces jejej. i començam a escalfar pel circuit de correr. Feim una volta al circuit i en Pere Estarelles me comenta q el seu Garmin li dona 1km clavat.

La sortida es fa en una baixada bastant pronunciada així q cal estar atent els primers metres. MEC!!!!!!!! i tots a una. Em coloc en un 2on grup, al de davant van els pros i els q van per equips, junt amb en José Guerra. Feim tot el parcial junts i ens surten 18'

Comença sa bici i puc respirar un poc a la 1era baixada però tot d' una comença la 1era pujada i me torna falta l' alè. Arrib adalt i començ a veure q tenc a tir a David De Antonio i un q no conec, pel traje crec q es de sa peninsula. Al tros de torrent l' agaf i anam plegats fins a dalt de la pujada q pega a la plaça.

Començam sa 2ona volta i la pujada m'agafa en Pasqual, ja m'ho esperava, però li agaf sa roda i vaig amb ell i 2 més. Quan arribam a la darrere part del torrent, ells pareix q van per un autopista i jo pegant bots de costat a costat. Ens començen a separar un parell de metres fins q els perd. Just a la pujada del poble m' agafa en Pep Lliteres i anam junts fins adalt, baixam, tornam pujar i al torrent me torna passar el mateix. El perd uns metres i faig la darrere pujada tot sol amb en Pep a uns 50mts.

Arrib a dalt, deix sa bici a box i hem canvi el més aviat q puc. Quan surt de box veig en Pep qüasi abaix de sa costa i me llenço cap ell. Veig q li vaig retallant i quan arribam a mig circuit li don caça. Duc un bon ritme pero no sé lo enfora q tenc es beteteros. Al pas per box i a falta de 2 voltes en David Guerra me diu q tenc en Pasqual a 30''. Impossible retallar-li en 2kms però jo segueixo a tope.  A falta de poc més d' una volta agaf un betetero q m'havia passat, un menys jeje però jo al meu rollo, a mort.... Me queda 1km, quan pica un pel cap a dalt es quàdriceps me cremen ( me cag amb ses 3h 30' d' ahir amb en Juana y en José G.) però això ja està fet. Enfil la darrere recte i ja estic a META.

Vull donar les gràcies a tots els amics q m'heu animat. La pujada al poble pareixia una etapa del Tour amb la gent als costat amimant, així com la entrada a box. Enhorabona tb a la penya blaugrana de Llubí per organitzar aquesta prova, només els hi puc dir una cosa: Visca el Barça!!!!!!!!!!!!
                                          Aquí estic amb el podi absolut. Quin luxe, 3 grans amics
                        Jo al final 6è,amb un poc de rabia de no haver pogut aguantar a els beteteros

5 comentarios:

Migue Coll dijo...

Ya te vale, esperar a tus alumnos XD

a ver si me esperas a mi en Sa Pobla :-P

Pep Vidal dijo...

Esperar!!!!!!!! El cab..... no se despegaba jajajaaj

manuel dijo...

muy buena carrera pep -- pero lo mejor , es que ya as aprendido a hacer la tijera . jjajjaja , enorabuena .

Pep Vidal dijo...

Gracias mákina por los ánimos!!! En la próxima, te quiero en el ruedo

Jaume dijo...

Cagon dena. Passen les curses i de cada vegada te me vas més enfora corrent. Segur que dus unes sabates normals? No duen un motoret com sa bici d'en Cancellara? XDDD
Enhorabona per la cursa matxote!