martes, 1 de noviembre de 2011

Campionat de Balears de Curses per Muntanya 2011

Ahir es va disputar a la cursa de Massanella la darrere prova de la Copa Balear de Curses per Muntanya.  Aquesta prova tb era el Campionat de Balears de l' especialitat.

Després d' un any dificil, en Toni Gran es va possar en contacte amb jo per guiar-li els entrenaments i planificar-li la temporada. Pels q no el coneixen, és un atl·lot un poc bipolar jajajaj però li sobren ganes i entusiame amb el q fa. Varem començar a treballar poc a poc però la qüalitat q té el fa ser molt competitiu.

Poc a poc les sensacions eren millors i ell es trobava a gust i amb confiança. No varem treballar especificament la muntanya, ja q no hi hem anat cap dia, però si costes, bici, natació i exercicis de treball general d' acondicionament físic.

Segons Joe Friel, un esportista ha de tenir per sobre del component fisiològic una sèrie de qüalitats: 
- Motivació
- Disciplina
- Confiança
- Un proposit
- Paciència

I després intenvendrà l' aspecta físic, però sense aquests requisits ja es pot tenir un cos excepcional q la cosa no anirà molt bé.

En Toni ho té, és un motivat jajja, no es bota un entreno, té canfiança en si mateix, té un objectiu i bé... paciència.... li he turar un poc els peus jajaj.

Només vull donar-li sa meva enhorabona, s'ho ha guanyat. Disfruteu!!!!!!!

2 comentarios:

Migue Coll dijo...

¿Porque en la foto tu tienes cara de sufrimiento y Toni de aburrimiento?

Por cierto a ver cuando me das a mi las mismas drogas que a Toni, que el esta mu fuerte...

Pep Vidal dijo...

Migue yo llevo esa cara xq a cada paso se me subian los gemelos.

Yo tb quiero saber q toma xq yo no le doy nada jajaja