viernes, 28 de octubre de 2011

Atletisme

Enguany no és cap secret q me vull possar fí pels duatlons, després ja vorem q surt jejeje, però l' idea es aquesta. I q millor q agafar el puntet q té donen els crossos. El problema es q per competir en aquestes carreres has d' estar federat.

Només n' hi ha 4 però tb podré competir a un mòdic preu al Campionat de Balears de Mitja Marató q enguany no sé quina serà i a la TUI si torna ser Campionat de Balears de Marató però això ja es parlarà, q d' aqui a qüasi un any no sé on serem.

Idò ja tenc més objetius aquesta temporada, bregar-me als crossos i fer-ho el millor possible. Com ja he tret fixa amb ells, el 10k de Calvia tb correré baix els colors del meu nou club, d' atletisme, xq de Triatló seguiré amb el meu club. Així q començ sa temporada amb el Club Aletisme Inca Garden Hotels.

3 comentarios:

toni morey dijo...

joer pep. mes fi encara???pero si tu ja estas on the top!!

Pep Vidal dijo...

Ey Toni, moltes gràcies però ja saps q no hi ha secrets, entrenar bé, descansar i cuidar-se un poc. Els crossos no son el meu món però seran uns entrenos amb dorsal de qualitat jjejeej

Jaume dijo...

No me va bé que vulguis posar més fi! Me costa veure't d'enfora, i no te vull perdre de vista, però si te poses mes fi no te veuré es pèl!! (això de pèl és un dir, jejjee)

Da-li canyaaaa!