lunes, 18 de junio de 2012

Resultats del Cap de Setmana

Per part meva ha estat un cap de setmana de no entrenar, pero alguns del meus si q han competit. A Mallorca hi havia un 10km baixant del Castell de Bellver fins sa Catedral.

Dels meus varen correr en Javi Sánchez y en José Guerra, a part de molts amics q feren q fos un èxit de participació.

A Catalunya, concretament a Banyoles i enmarcat dins una prova ITU es feia el dia abans un classificatori pel Campionat d' Espanya Olímpic per grups d' edat on l' incombustible Sergi Isern s' enfrontaria per una plaça en el seu grup d' edat. El resultat va ser extraordinari i me diu quan el telefon: 9 de Setembre Campionat d' Espanya Olímpic a Pontevedra, ja tenim objectiu.

Però el resultat q va ser 4rt té doble mèrit ja q me conta q va perdre devers 1' i poc amb els primers i q en bici ha fet una contrarellotge individual ja q cada grupet q agafava el anava deixant amb el desgast q suposa no rebre ni un relleu i fent un parcial de 17'42'' al 5km final ( supos q algo menys). Molt bona feina.

Tampoc vull desaprofitar l' ocassió per felicitar a Andreu Marimon i Jordi Picó per les seves curses acabant el 10 i el 15 respectivament al seu grup d' edat.

1 comentario:

Jaume dijo...

Aviat hauràs d'esciure coses d'en Jaume Cirer. Com s'està posant es cabró!!!