lunes, 4 de junio de 2012

Irontrimallorca - Doble Olímpic de Cala Millor 2012

Dissabte capvespre anam en Macca, Guerras i Cubano cap allà a fer el check-in. Bici al seu lloc, preparar bosses de bike, de running i al hotel. Agafam l' habitació i deixam els trastos.

Anam a la pasta party i com arribam prest, per esperar feim una cerveseta amb Ricky i Sebastià. Comença ha arribar gent i m' asseg amb en Juanga ( Carrerón!!! máquina), Alicia i Alejandro Arias, un històric de la llarga mallorquina. Un plaer compartir taula amb ells.

2 plats i mig de espaguettis i un poc de sobre taula amb el grup de Triats. Anam a jeure i s' orquesta del hotel no està molt d'acord jajaj encara així m' aconsegueix-ho dormir.

En aixecam prest, preparam bidons, gels, etc... i cap a box. Acab d' inflar les rodes i comprov-ho q a les bosses hi ha tot el q necessit per la cursa.

Escalf-ho una mica i ens col·locam a la línia de sortida. MEC!!!!!!!!! i al aigua. Vaig fins a la 1era boia rodejat de gent, a partir d' aqui he anat tota la 1era i 2ona volta completament tot sol. Erem poquets però com per no veure absolutament ningú  me fa pensar q és com quan vaig a nedar totsol a la mar. No sé si hi ha més metres o per falta de referències d' altres triatletes me fan sortir del aigua en 3' més q l' any passat on hi havia ones, no com avui q la mar anava ben plana. A la platja agaf un triatleta q devia anar davant jo però q no havia ni vist.

Agaf sa bossa de bike, trec el casc, el dorsal i fic el neopreno. Agaf sa bici i al lio. He de dir q trobava q el circuit no era favorable per la cabra però un pic en carrera no sé q dir xq en baixada les cabres me fogien inevitablement. El meu objectiu: dorsals blaus!!!! La 1era volta ja agaf gent del olímpic i hem creu-ho amb els primers q ja tornen. Dels meus veig en Charlie superdestacat, el català 2º i Juanan 3er.
Vaig la 1era volta en 1h 15' i enfilo la 2ona. Ara ja no hi ha molta gent al circuit i tots el q tenc a vista son del doble. Hem concentro en anar agafant gent però cada pic estic més temps sense veure ningú al davant.

Hem creu-ho amb Charlie q ja torna i començ a contar triatletes per saber com estic posicionat. Hi ha tb equips i me fan no saber exactament la posició però al manco tenc alguna referència. Crec q me baix de la bici el 25 més o manco.

Entro a box i just quan pos peus a terra una sabata de la bici s' amolla, el jutge m'ho indica i he de tornar enrere a per ella. Deix-ho la bici i fic la sabata en un botellero jejeje. Just arribar a les carpes una voluntaria q veia el meu dorsal me dona la meva bossa. Trec les sabates, me pos els calcetins, me fic gels a les butxaques i fic el casc a la bossa. Mentre surt de box me col·loc la gorra i surt al circuit.

Als 400m agaf a Pepelolo q no va gaire fi, al final es retiraria. Objectiu: Dorsals blaus!!!!! Duc bon ritme, vaig cómode i sé q hi ha cames, al manco de moment. Avui he decidit deixar el garmin a la bici. Al IM Alcúdia me vaig menjar molt el tarro amb el ritme i aqui vull anar per sensacions. Donant el q hi hagi reservant un poc per si al final fa falta. Vaig agafant gent i als q ens coneixem ens anam animant. Arrib al punt de gir del final del passeig de sa platja i no m'he creuat a Macca així q me treu mooooolt. Me not amb molta força i puj-ho al Castell de sa Punta d' Amer amb molt bon ritme. Sempre agafant gent i no me passa ningú. Vaig molt motivat xq veig q avui hi ha les cames i el ritme q me faltaren a Alcúdia. El temps esta ennuvolat i fins i tot cauen un parell de gotetes lo q fa q sigui manco dur.

Pas per la zona de box i tots son ànims dels amics i companys. Tothom m' ànima i me trob molt bé i motivat. Jo al meu ritme, agafant gent i al gir del passeig de la platja veig a Macca entrar a la zona del pinar. Si abans no l' he vist ara ja sé on és. Punt de gir i tornam cap a box. Aquest pic la pujada del castell sen fa més feixuga però segueixo passant gent. Ara ja no sé si son de la meva volta o van amb volta perduda però jo al meu rollo.

Pas per box un altre vegada i hem creu-ho amb Llorenç Gacies, ell preprara un Im i el dia abans s' ha clavat devers 150km. Els Guerras i Cubano m' animen a tope i els dic q vaig molt còmode i me dien: Pues apreta!!!. Abans del passeig agaf a Llorenç i un poc després a en Fullana. Després del avituallament de l' entrada del pinar pass-ho a Sebastià del Triman i al veurem hem diu: Joder quin ritme, en acabar vull control antidoping jajajaajaj. Arrib al passeig i no veig a Macca. Enmig del passeig ens creuam i li dic: Ya puedes apretar porque lo pienso dar todo para pillarte.

Ara si q don-ho tot el q puc. Me fixat q anava amb Herman i quan enfilo la recte que puja al Castell veig a Herman q duu un CTC davant. Quan l' agaf veig que el CTC no és en Macca. El molt cabr---- tb ha espitjat fort. Arrib al Castell i no el veig encara. Enfilo la baixada cap a box i just amb del repexo q ja ens treu del pinar el veig. Ara ja no se me pot escapar. Just adalt del repexo l' agaf-ho i li dic: Ya eres mio!!!!! jajajajaj i me tir cap a box. Allà hi ha els Guerra i Cubano i lis dic 2-1, 2-1!!! i es foten a riure. Faig el punt de gir i hem creu-ho amb Macca abans de girar cap a meta. 2-1, 2-1!!!! . Entr-ho a meta  i veig el crono q marca 4h 55' i devers 30''.

Esper a Macca, ens felicitam i ens donam una abraçada. Me dona l' enhorabona i me diu q duc dues carreres guanyat-li en el darrer km.

La meva sorpresa arriba quan veig la classificació i he quedat el 10º de general i 3er M30-34.

Moltes gràcies a tots els amics i companys per aquest cap de setmana fabulòs

2 comentarios:

Unknown dijo...

Enhorabona Pep, una gran actuació. A mes hi ha fotos amb un bon somriure, i això es bona senyal!!!

Rafa Babot dijo...

Enhorabuena Pep!!

Te paso un enlace a una fotografía que es tuya, aunque podría ser cualquiera...pero eres tu!!

http://www.flickr.com/photos/rafababot/7333715754/in/photostream/lightbox/