viernes, 1 de junio de 2012

Triatló de Palma 2012

Idò com sempre arrib prest i vaig agafar el dorsal. Allà començ a trobar gent coneguda i entre d' elles na Pilar q me torna un acople de llarga q li havia deixat. Pos la bossa amb l' acople penjada del manillar i quan parteix-ho cap el cotxe ( no devia anar a més de 10km/h) tenc la mala sort q es fica la bossa dins els radis de la roda del davant. Quan arriba a la forca es frena la bici de cop i jo surt per davant d' ella. Encara anava en xancles i no he arribat ni a caure al terra però quan agaf sa bici resulta q la forca s'ha xapada de costat a costat. Perfecte!!!!!!!!!!!!! Començam bé el dia.

Començ a pensar q vaig. Lo primer q se m' ocurreix és q sempre hi ha gent q ve a veure la prova en bici i amem si algú me fa el favor de deixarme-la per poder correr. Li coment a David Thompson el q m'ha passat i després m' enteraria q va demanar una bici per megafonia per jo. Jo era a deixar la meva bici al cotxe.

De cami cap allà veig una tenda q lloguer de bicis i al veure el nom record q conec al fill de l' amo. Entro, li dic qui soc i el q m'ha passat i sense pensars-ho dues vegades me demana quina talla duc. "Una 54"; " Vina".

Bé, ara ja tenc bici per competir encara q no sigui la meva. Vaig al cotxe, prepar els trastos però me deix el neopreno. Quan estic a la platja me donc conta però el cotxe esta lluny i queda poc per sortir així q sense. Me col·loc a la línia de sortida i donen el tret de sortida.

Vaig fins a la primera boia entre escuma, no veig res però al gir veig unes cames llargues amb es traje de CTC i el nom de Guerra al cul. Aquí tenc en David. Me conform-ho en no perdrer-lo i quan tocam terra veig q l' altre Guerra esta 5m per davant nosaltres. Faig el parcial 96 del aigua. Crec q mai havia sortit tan enrere però és lo q hi ha.

Tocam  terra i a tope a per les bicis. Faig una transició ràpida i veig a José sortir just davant jo. Enfilam cap a Llucmajor i ens agafen en Trompes i un Triman. Agafam un guiri amb un casc de crono q es passa els 18km pegant bel, jo no ho entenc... :-$. Bé, sa bici passa sense pena no gloria, don-ho molt pocs rellleus, un intent d' escapada amb en José q no acaba en res, anam agafant gent però ens falta agafar el grup de Miniño q arrosegava un bon grapat de triatletes i arribam a ala T2. Abans de girar adverteix-ho al grup q hem de girar a la dreta per entrar a box però veig als q tenc davant seguir recte així q entro a la transició els segon o tercer.

Deix-ho la bici, el casc i quan me vaig a possar les sabates n' hi ha una q es resisteix. Pareix mentida però en aquells moments penses q estas perdent uns segons valuossisims. Surt en José just davant jo igual q a la T1 i anam agafant ritme. Del grupo q anavem no ve ningú i anam agafant gent q s' ha baixat abans q nosaltres. Quasi arribant al puro beach en José se despenja un pèl i jo començ a tenir objectius a vista. Vaig a tope motivat d' agafar gent i veure q avui les cames hi son. Acab la 1ª volta i començ la 2ª, ara ja hi ha gent q fa la seva 1ª volta i no sé si els q duc davant son de la 1ª o 2ª, alguns els reconec com Miguel Torres i hem concentro en anar agafant gent. Quan vaig cap el punt de gir del Puro Beach veig a Macca i aqui si q posso el mode kill en "on".

Vaig retallant-li i just abans del passeig de fustes li don caça jejej me saluda però veig a Jordi Pico i pens q amb lo bé q neda probablement tb el dugui per davant així q segueix-ho fins q el pas a ell i a Tià dels Malalts de turmell.

Arrib a meta i me falta un pèl per agafar en Xim Borras q entra just davant jo. Acab el 14 de la general fent el 3er millor parcial de córrer q si son 4,6km com he llegit per algún lloc me surt a 3' 30''/km.

Dels meus atletes:

Sergi Isern: el 12è entrant a meta amb Toni Swim i fent 2º master 40.

José Guerra: el 18 anat sempre amb jo fins a la carrera q s' ha quedat un pèl però fent molt bon parcial.

Biel Gual: el 42 en el seu estreno a un triatló. Meritori 7è parcial a peu. Ojito en els duatlons quan agafi es tranquillo a sa bici.

David Guerra: No surt a la classificació però ha quedat el 40 i algo. Llàstima q a la transició s' ha quedat un pèl i no ha pogut agafar el nostre grup de bici.

Toni Babot: el 54 on tb ha nedat amb nosaltres pero el fet de haver de llervar-se el neopreno a sa transició tb l' ha relagat a un altre grup de bici, però evolucionant a cada carrera

Julio Sánchez: el 72 fent molt bona bici i sufrint en el correr q es Cubano l' agafava jejeje

Reinaldo: el 73 a 7'' de Julio jejej amb un gran parcial a peu

Tito: el 139 perdent més de 1' 30'' al aigua per ajudar a un altre triatleta i remuntant al tocar a terra

Carlos: el 172 debutant a un triatló i agafant experiència en el seu primer any als triatlons. Llàstima el flato q li ha entrat a peu.

Jorge: el 205 amb un parcial d' aigua

Javi: el 210 molt regular en els 3 sectors

Edu: el 257 adintrant-se dins els triatlons després de la seva temporada de running

No hay comentarios: