domingo, 8 de julio de 2012

Darrers resultats

Fa unes setmanes a la cursa de s' Indiot hi varen participar els Guerra brothers. Només sortir es fa un grupat capdavanter amb ells, Juanan, Rafa Rosello y Cuky. A final es despenjen en David i en Cuky i els 3 de davant es jugaran la 2ª i 3ª posició ja q Juanan anava controlant i sen va quan vol. Llástima q en José no és molt hàbil en terreny cross i al pas pel torrent es travala i perd uns metres amb Rafa q ja li varen ser impossibles de retallar. Al final José 3er i David 4rt.

Dissabte passat a Campanet me venir de camí al baixar del parc i me vaig aturar a fer aquesta popular bastant dureta. 8,2km on 3km son en baixada, 3km plans i 2km i poc en pujada.

Arrib a la plaça i començ a saludar gent. No veig tots els cracks però ja hi ha nivell amb Paco Ruiz, Miquel Fiol, un atl·lot jovenet de atletisme Muro q el tenc vist dels crossos, Miquel Font crec és nom del Montuiri, santos Martínez, José María Díaz, etc... Sortim i la baixada ja me fugen els primers, m' estim més no llançar-me per no carregar quàdriceps q després la carrera es pot fer molt llarga. Me coloc devers el 9. Just abaix m' agafa el jove de Muro i anam plegats a la zona plana fins quasi el final q me fuig uns metres. Arribam a la finca de Gabelli petit ( on hi ha les fonts Ufanes) i voltam a l' esquerre cap al poble. Ara ja tots es pujada fins a meta qüasi. Abans de girar ja he agafat algún del grup capdavanter. Durant la pujada veig que vaig retallant metres i l' atl·lot de muro tb. a l' entrada a Campanet pas a Santos i en una baixada ja dins el poble a Miquel Fiol ( germà den Tolo). Tornam pujar i veig el 3er a tir de pedra. Espitjo per agafar-lo i quan l' agaf acceler un poc més xq no tengui intenció de possar-se a roda. Només queden uns 500m i veig al de Muro a uns 10'' i Miquel Font a uns 20''. En Paco fa temps q no el veig. El de Muro se gira per veure qui veper darrere i li faig un gest de q ja no vaig per ell, li mantenc sa distància i un 4rt lloc ja me va bé a part q segur q si l' agafas me fondria en un sprint.

El capvespre tocava el postre. Aquatló de Palma a Ciutat Jardí. 4000m- 750m- 4000m. Totalment descompensat però ja me va bé. Aqui llevat den Juanan q té feina hi ha qüasi tots els bons. Charlie, Iván, Guille, Dani Crespí, Marimon, etc... SE surt a mil i ja només sortir veig q no tenc cames per anar amb el gru q normalment hauria d' estar ( grupet des Guerras, Guille) i a la transició me treuen devers 35''. Me fic dins l' aigua i començ les 1eres braçades, pareix q ja duc 3000m. la sang es a les cames i encara no ha arribat als braços. les ones en contra fins la 1era boia fan q sigui molt dur arribari, me passen en Sergi Isern i Jaume Cirer però impossible seguirlos. entre boia reconec el tritraje den Tenorio i penso q no l'he de deixar fugir. Sortim plegats a la platja i comença la segona part de córrer. Me canten 1min sobre els Guerra ( era menys). Sabates i a córrer.... Només sortir me trob bé. Veig tot d' una a Macca i abans del punt de gir ja l' agaf. Començ a passar gent i al punt de gir de meta ja he agafat a David Guerra. Segueix-ho a full i al altre punt de gir agaf s' altre Guerra q ve un rato amb jo. Agaf en Biel Confit i not  se me possa a roda. Ja només me queden devers 1000m i ja hi ha doblats per el circuits per lo q no sé si els q veig davant van amb volta perduda o van davant jo així q no afluix-ho i segueix-ho passant gent. Al finl acab el 11, no esta malament per haver corregut el dematí.

Dels meus he ficat 4 en el top 20: Sergi el 10, José el 12, David el 15, Jaume el 19 i jo q no me cont el 11. Toni Babot el 37, Edu el 66, Javi el 122 i Ascen la 124.



Després poderem gaudir d' un pa amb oli a la fresca d' escandol. Enhorabona als organitzadors.




I ahir al Triatló d' Andratx nova cita amb el triatló q me va veure neixer com a triatleta l' any 2004.

Ja només veure les boies ja me quedava clar q si era a 2 voltes hi havia més dels 750m, després me confirmarien q havia uns 1000m. Nmés sortir veig q duc a Macca al costat, normalment me fica 1min així q la idea es mirar de no perdrer-lo. Anam junts la 1era volta i al sortir a la rampa per començar la 2ona volta veig q duim a José just davant. Feim la 2ona volta tots plegats i la meva sensació és la de haver sofrit com mai nedant. O hem nedat bé o en Macca no ha nedat bé jejej.

Transició molt ràpida i aquí vaig fer una cagada. En José i en Macca surten darrere jo. Me pos a tirar pensant q ells dos a relleus m' agafaran tot d' una però quan arrib a dalt del repexo de s' Arraco només hi ha en Macca i en José està despenjat. Ja a la 2ona volta ens agafa en Miquel Ensenyat q va com una moto. Intent-ho donar-li qualque relleu però me du ofegadíssim i li don pocs i la gentt tampoc en dona molt. Els 2 repexons q queden marca el ritme en Miquel i costa no perdre la seva roda. Feim el q queda de bici agafant gent i aconseguim baixar-nos a uns 100m-200m del grup gran dels bons nedadors comandats a la bici per n' Andreu Marimon.

Surt a córrer i en Miquel i Alejandro Forcades me fugen tot d' una. Vaig agafant gent a mida q passen els metres. Llástima q aquí devia haver uns 4000m ( mirat amb google earth) i no me dona temps a agafar a més gent i acab el 14.

Dels meus: Sergi el 18, José el 35, Toni Babot el 51, Carlos el 121, Rei el 122, Beni el 132, Joan el 142, Alvaro el 175 i Ascen la 189 i 4rta dona, 

No hay comentarios: