domingo, 29 de abril de 2012

Truquillos per principiants

Me donat conta i més ara q molta gent comença en això del multiesport q es demanen moltes coses de com fer o preparar les coses a les competicions. Des d' aqui vull donar una mà amb un parell de truquillos q segur q li poden venir bé a més d' un. Aniré ampliant a mida q en pensi més

Deixar ja possat el plat gran  i un pinyo intermig tirant a gran a la bici quan la deixam col·locada al box, a no ser q es comenci en costa

Per passar-se el neopreno va bé fer-ho amb una bossa de plàstic a mode de calceti quan ens ficam les cames. Així passa perfectament sense q costi gens.

Jo me fic sa goma de les ulleres de nedar per davall del gorro de natació per evitar q una manotada d' un altre triatleta me les pugui llevar. En triatlons de llarga distància inclus he duit un joc de ulleres de repost fermades al turmell per si lis passes res a les q duc possades.

Quan la competició es fa amb neopreno és aconsellable possar-se vaselina a les axiles, coll ( sobretot pel costat on respiram) i als adductors amb de possar-sel.

Per mirar de no fer "eses" quan nedam a la mar convé aixecar un poc la vista per visualitzar la següent boia cada unes 8-10 braçades.

Per mirar d' arribar el més fresc al sector de córrer convé no anar molt atrancat amb la bici i sobretot quan quedi poc per acabar el sector de bici dur una cadència àgil.

Per triatlons curts (fins a olímpic) aconsell-ho fer amb tritraje complet i per triatlons llargs ( més d' Olímpic) fer-ho amb un dues peces ja q és més probable q necessitem aturar-nos a descàrregar líquids o .......

No hay comentarios: