miércoles, 2 de mayo de 2012

Com col·locar les sabatilles a la bici

En els du/triatlons curts sobretot, però indiferent en quant a la distància, normalment es possen les sabates de ciclisme ja possades als pedals. Així quan arribam a la T1 podem correr per dins el box sense anar tant en conta com quan correm amb les sabates possades. Això significa rapinyar segons al crono. A vegades pot servir per no perdre el grup en el q has arribat a la T1, a vegades serveix per agafar un grup q havia arribat per davant nostre i a vegades, molt poques, per anar-nos totsols sense esperar el grup.

Si xerram en termes de Snowboard/skate podem ser goofys o regular. Això no és més q saber quin peu possam davant si ens pujam a un skate o una taula d' snowboard. Normalment aquest mateix peu és el q possam més endavant quan anam sense pedalar a la bici. Jo soc goofy i col·loco a davant el pedal dret i així quan em pujo a la bici ja sé com tenc les sabates col·locades i només fa falta ficar els peus.

Jo pego un bot sobre el seient i fic els peus directament dins les sabates. Previament les he deixades ben obertes xq sigui el més fàcil possible entrar els peus. Hi ha gent q el q fa és trepitjar les sabates i quan hi ha un moment de respir es possa les sabates. Jo m' estim més ficar els peus i ja quan puc estrenyo el velcro.

Un dia vaig llegir una crònica de en Javier Gomez Noya q contava q a una prova quan ja duien devers 30km del sector de bici es va fixar q un altre triatleta encara duia els peus damunt les sabates, encara no havia hagut un respir per ficar els peus.

Jo lo q faig és enganxar la sabata de davant amb una goma elàstica al botellero de la bici però es pot enganxar on es vulgui, mentre quede horitzontal i no passem pena q s' amolli.

La sabata de darrere l' enganxo al tancament de la roda.

Un pic arrancat, les gomes es rompen i si no passa, estir un poc amb la mà i s' acaba xapant.

Ara només fa falta practicar el bot per pujar-se a la bici, q això tb es practica q ningú neix ensenyat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Eres un fenomeno estás en todo!!Ese coach me mola que le des caña al Blog!!

Un saludo de un pupilo tuyo JEJEJE


DAVID GUERRA

Migue Coll dijo...

Esto ta controlado!!