martes, 24 de abril de 2012

TST i UTST 2012


Aquesta cap de setmana passat prop de 1000 persones s' afrontaven  al kms de la Serra de Tramuntana i al seu desnivell. Humitat a la nit i calor al dia varem fer q l' adició d' enguany fos mooolt dura.

Entre ells 2 dels meus atletes q feien la versió "curta" si es pot denominar així a una prova de 60 i pico kms jejje. 2 històries ben diferents. Un triatleta i l' altre més atleta però q tb ha fet els seus pinitos al triatló.

En Tito afrontava aquesta prova amb qüasi cap entreno especific de muntanya llevat d' un parell de sortides d' unes 4h ja q la seva temporada es centra en els du/triatlons. Per si això no fos poc el senyor en qüestió va fer el cap de setmana abans el Tristar ( versió llarga) així q no arribava lo fresc q hauria d' estar per afrontar una prova d' aquestes característiques. Així i tot va aconseguir ser finisher de tal prova amb 10h 49' acabant el 153. Bravo!!!

Per la seva part en Juanjo afrontava aquesta prova amb entrenaments específics complementats amb sortides amb bici i sessions de natació. Ell si q havia fet un entrenament enfocat a aquesta prova i anava molt bé en els entrenaments específics de tirades llarges per la muntanya però per desgràcia a falta d' un mes per la prova es va començar a no trobar fi. Quan va anar al metge el diagnòstic no podia ser pitjor, havia agafat una neumonia. 2 setmanes en el dic sec i amb el cap pensant en no poder fer la TST. Malgrat això, en Juanjo, la setmana abans va decidir q intentaria fer-la en pla excursió i mirant de gaudir-la però a Cuber es va tenir q retirar quan duia 5h 20'. La salut va davant de tot i no valia la pena arriscar-la. Hi haurà més curses i més reptes, el món no s' acaba aquí.

Altre banda, un company meu dels Bombers de Palma feia la versió llarga, malgrat q no entrena amb jo però és dels meus millor amics vull nomenar-lo ja q ha entrenat dur per aconseguir sa fita de ser finisher i esper q tots els consells q li vaig donar li hagin servit ja q va acabar amb sub-20h el 161. Enhorabona Victor!!!! Llàstima q sigui del Madrid

No hay comentarios: