domingo, 29 de abril de 2012

Del 23 al 29 d'Abril

Dilluns:    Lessionat

Dimarts:    Lessionat

Dimecres: Avui he tengut l' oportunitat de poder gaudir del tennis de màxim nivell i sobretot del joc del nostre Rafel Nadal. He pogut assitir a una jornada del 60º Torneig de Godo.

Dijous: 48km en 1h 51' fent un poc de muntanya amb Berto, Tito i Jaume

Divendres: 500m estils per comprovar com està l' hombro // 62'5km en 2h 3'  // 10km en 49' amb en Tito

Dissabte: Entreno amb part del grup: 27' a la mar amb neopreno // 54km en 1h 51' fent sèries de 10km

Diumenge: Després de 10 dies aturat per lessió i accelerant la recuperació (amb seny) ficant volum e intensitat aquestes dues setmanes q quedem hem plant-ho a Alcúdia per fer un volta al circuit IM. Duc entrenant des de dijous i ses cames ja ho noten. Ens juntam 6, però quins 6: Charlie, Juanan, Damian, Lluís Garcia, Lluís Roca i un servidor. Ha estat sortir a la Badia de Pollença i han encès el motor. He pujat el coll de femenia en devers 25' i un pic al Coll de sa Bataia ens hem reagrupat.

Baixada suau q en diumenge hi ha molts de autocars, cotxes, bicis, excursionistes,etc... i un altre pic motor en marxa. Pas per Inca suau i en sortir un altre pic a tope. Vos jur q he sofrit com un ca.

Ha estat arribar a la carretera de Muro i en Damià s' ha clavat una sèrie fins a Muro brutal. No he donat ni un relleu fins la carretera des murterar i aquí q en teoria anavem amollant cames li he demanat a Juanan ( me deixat el garmin) a quant anavem, i me diu q 38km/h. 90km en devers 2h 45'. Crec q hem fet mitjana de 32' algo.

Bé, arribam a Alcúdia. Ens feim una foto i hem fet 7,2km de run a mitjana de 4' 10''/km així q hem fet 30'.

Després ja per recuperar un poc hem ficat les cames dins la mar. He disfrutat com un nin petit però he notat els 10 dies aturat i el nivell d' aquestes bistis.


Total: 2000m -- 254'5km -- 17'2km. 10h 27'

No hay comentarios: