domingo, 8 de enero de 2012

Sant Silvestre d' Alcudia 2011

Per segon any es disputava aquest mítica prova del darrer dia del any q es fa arrel del Món. El circuit era diferent al 1er any ja q els organitzadors son atletes i saben escoltar l' opinió dels altres atletes i fent cas de les recomanacions enguany canviaren el circuit. En un primer moment pareix q fas sa cursa de sa Ronda Murada però al sen revés, pero això només és la 1era meitat del circuit ja q la resta surts de les murades pasant per la plaça de bous i després té tornes ficar per dins els casc antic d' Alcúdia per al final enfila el carrer del ajuntament q té du a la Porta del Moll. El circuit era de 2,5km i teniem q fer 3 voltes. Tb hi havia una cursa de només 1 volta (2,5km) per categories menors o gent q no volgues fer la cursa llarga.

Havia quedat amb Juanan a les 4 a Consell i anarem cap allà. Vaig recollir el dorsal de Macca ja q ell no venia i anarem al cotxe a canviar-nos. No feia gaire fred i me vaig vestir només amb la camiseta de retranques i els colçons curts.

Junt amb Paco Ruiz, els 3 ferem una volta al circuit i la veritat es q no era del tot pla. Hi havia un parell de repexons progressius q farien mal.

Es va donar la sortida de la cursa curta i al cap de 10' arrancarem nosaltres. El favorit a la victòria era en Toumi q després d' anar a córrer a Inca i veure q ja s' havia donat la sortida es va dirigir cap a Alcúdia.

Es dona la sortida i arrancam. Vaig entre els 8-13 primers però sense gens de ganes de sofrir. Quan tens el cap en un altre cosa no es pot competir en plenitut de condicions. Així, no havia acabat la 1era volta q ja me volia retirar. Al final pens q no hi ha res a fer i q hem concentri en córrer.

Vaig amb en Moises i Dani Muñoz (q ve de córrer a Inca 1er) però me fugen un poc. Quan ja duc mitja segona volta m' agafa en Tico i me junt amb ell. Agafam a Dani i Moises i ens anam cap al davant. A 3era volta en Tico se m' escapa, i ja quan només me queda mitja volta hem passa en Rafa García.

Al final acab el 10 amb 26' 04''.

Per altre banda a la Sant Silvestre d' Inca en Toni Gran va acabar el 7, fent una gran carrera.
Joan Calafell disfrutant del darrer dia del any i d' altres q anaren a córrer a la Sant Silvestre dels Atletasdebaleares.com .

No hay comentarios: