lunes, 23 de enero de 2012

Crònica del cap de setmana

Dissabte es va celebrar una cursa a Consell amb motiu de la festa final de la lliga Elitechip sobre una distància de 5,5km apròximadament. Els 7 primers de la classificació van ser del meu club d' atletisme, atletisme Inca-garden hotels.

Dels meus:

José Guerra: 6º, Manuel de la Torre: 18º, Reinaldo Avila: 53º, Joan Calafell: 75º i Manuel Rus: 112º. David Guerra va ser baixa a darrere hora per una bronquitis.

I diumenge una gran festa atlética a Palma a la Cursa per a la Dona. Tenien q ser 10km i una més curta de 3km però al final la llarga es va quedar en 8,5km.
On varen participar molts atletes q debutaven i moltes dones d' atletes. Enhorabona campiones!!!

Dels meus:

Edu Fuster el 57 i molt content xq al ritme q anava hagues baixat de 40' si haguesin estat 10km ja q el ritme q anava li surt a 3'55''/km amb lo q hem d' actualitzar ritmes xq va progresant molt bé de cara al seu objectiu q és la marató de Barcelona.

1 comentario:

Migue Coll dijo...

Personalmente he vivido el conflicto de los profesionales y los amateurs en el Padel y el resultado fue un desastre, y no precisamente por culpa de los profesionales. Diría que solo hay una solución, asumirlo e intentar mejorar con ellos.