martes, 10 de enero de 2012

Carreres del 14-15 de Gener

Dissabte: Hi ha un clàssic del clàssics. Sa Llego de Sa Pobla. Carrera de 7,870mts q duu més de 20 anys fent-se.No hi serem tots xq hem de guardar cartutxos per diumenge però tendrem a en Toni Gran donat-ho tot al seu poble ; ).

Diumenge n' hi ha dues. Els atletes veterans tendràn el seu Campionat de Balears de Cros a Manacor. Tb poden córrer les demes categories. I a S' Arenal de Palma es disputarà la 1era prova de la temporada de Triatló en la seva modalitat de Duatló sprint de Palma. Allà sí q hi serem un bon grapat encara q n'hi ha alguns q no debutaran enguany fins el duatló d' Artà.

Algún a debutar i d' altres a quedar el més davant possible i entre els CTC volen mirar de fer podium per equips.

Jo per la meva part després de no poder entrenar la setmana passada el q voldria, aquesta ja puc entrenar com toca i mirarem de quedar el millor possible. La meva aposta del podi a falta de veure si s' apunta en Miniño i n' Ivan és Charlie, Juanan i Toumi ( no era gaire dificil). Tot això si en Charlie i en Juanan aconsegueixen despenjar en Toumi a sa bici, sino crec q els guanyarà.

3 comentarios:

Jaume dijo...

La meva aposta és Charlie, Juanan y Pep Vidal!!!!
En Toumi crec que serà despenjat en bici. Si no el despengen, guanyarà TOTS els duatlons d'enguany. Cagon dena, sempre mos surten cracks de pertot i els mortals no podem fer res :'(((

Pep Vidal dijo...

Gràcies pel comentari però no confiis tant en jo. Encara q faltaran un parell des bons, aquí tothom entrena i tothom vola.

Jaume dijo...

Hauríem de canviar el pronóstic de guanyador. Apost per en... Fidalgo!!!