jueves, 12 de enero de 2012

Del 9 al 15 de Gener de 2012

Dilluns: 7'5km fent la volta a Alaró amb en TOM.

Dimarts: 2x3000/2'30'' a ritmes de 3' 45'' - 3' 40''

Dimecres:  77,5km en 2h 57' amb CTC's team ( Juanan, Macca, P. Ruiz i Pep Biel). Amb 3 arreons bons, un d' Algaida a Llucmajor per ses Coves de Galdent q hem enllaçat  des de Llucmajor fins es km 3 de la carretera q va a Algaida darrere un pilot dun equip guiri d' aquests q van xiulant i nosaltres ofegats. Un altre per pujar 1er a Gràcia per ses voltes. No havia pujat mai i té unes bones rampes i de seguida voltar cap a Cura. Ja tornant des de Algaida cap a Santa Eugènia en Pep Biel ha encés sa bisti, ha tirat fins q ha pogut i després li ha agafat es relleu en Juanan..... aquest ha tirat fins es km 4 i en P.Ruiz i jo a roda. A falta de 500m ha amollat en Paco i jo he sortit a per ell. I he arribat i quan ha arribat el km 4 ha dit q ja bastava jajaj menos mal.

Dijous: Series a la pista d' Inca. Un parell mallorquí de 800, 500 i 200. Avui ens ha honrat amb la seva presència en P. Ruiz. Quin estil q té de córrer, dona gust veure'l, encara q sigui des de darrere jejeje.
                                      Provant es tritraje per diumenge

Divendres: 5,5km en cinta suaus // Gim: Circuit CORE

Dissabte: 1h 7' per 31,5km. Sortida suau per la zona nort veien la sortida del sol darrere sa Talaia d' Alcúdia. Impresionants vistes però les mans gelades.


Diumenge: Duatló de la Platja de Palma.  ( Veure crònica)

3 comentarios:

Jaume dijo...

Pujar Gràcia és una tortura. Fa devers 4 anys que no hi he anat, no m'agrada gens. El darrer pic vaig haver d'aturar-me 2 vegades i pensava que me moria.

Pep Vidal dijo...

Idò si Jaume. Varem anar a rogar q ens doni forces per diumenge ;)

PEP dijo...

heii!!!ara ho he vist, la propera vegada avisau i vos mostro el camí!!!jejejej, el conec bastant, jejejej, I LOVE CURA, I LOVE GRÀCIA!!!!jejejej