domingo, 8 de enero de 2012

del 2 al 8 de Gener

Dilluns: Sèries a Inca fent series de 500m

Divendres: Sortida amb sa grupeta d' Inca. 118km en 3h 58' pujant al Mirador des Colomer. Havia quedat amb Juanan i Beni a Consell i anarem cap a Inca. Allà ens esperava en Paco Ruiz per sortir amb els del CC Inca. Entre la grupeta tb va venir en Charlie i en Joan Horrach. Sa volta se me va fer realment llarga, ja no només per no entrenar pràcticament aquesta setmana sino xq ara mateix estic fent sortides de 50-70km.
 Destacar el tros entre Alcúdia i Eu Moll on el vent pegava de ple i anavem en "abanico" ocupant tot el carril. Tb ha estat bo es troset del cami vell de Pollença a Campanet on s' ha animat la cosa i he fet una TT fins la finca de Gabellí petit (on estan les Fonts Ufanes).

Dissabte: Sortida amb els CTC's per fer 2h i després ells anaven a córrer el cros de Campos. 2h 19' per 61'5km. Les cames encara picaven del dia abans. La ruta Alaró-Consell- Alaró- Tofla- Lloseta- Mancor. Caimari-Moscari- Campanet- Buger- Inca- Binissalem- Alaró. Tot es rato tranquils fins Inca-Binissalem q el Destructor a possat es motor en marxa i i ha fuit amb en David. Quan havien agafat metres ha sortit Juanan i tots en fila. Jo devia anar el 5nt o 6è de la fila i així com es despenjava primer en Migue i després en Macca tenia q remuntar per no perdre roda. Al final hem quedat Juanan, Raul i jo fins q els hem agafat i hem seguit tirant fins Binissalem ja tots 5.

Després al cros varen acabar de cremar cartutxos.

No hay comentarios: