martes, 27 de diciembre de 2011

Cursa de s'è 2011

L' any 2002 vaig fer la meva 1era cursa de s'è, i des de les hores si no ha estat per feina, no me l' he perduda mai. Ahir a més, es passava pel meu carrer, sí, el carrer q ens duia al escorxador d' Alaró és el meu. La de vegades q he passat per aquest carrer jejej i quan varem passar per ca meva vaig estar temptat de quedar-me jejej

Vaig sortir de cases devers les 9 i el termometre del cotxe marcava 6 graus. Feia fresqueta però al sol s' esteia bé. Alberto i jo anarem cap a sa sortida i recollirem dorsals, xerradetes i escalfament, Triats per aquí, CTCs per allà, cracks per una banda jejeje i es q a falta d' un parell més de cracks, la llista d' inscrits tenia un nivell moooolt alt.

Sortida controlada fins a les afores del poble i arrancam. El meu objectiu era mirar d' anar amb en Chaves per lluitar pel 3er lloc local ( després m' entereria q no és de Lloseta sino d' Inca com jo pensava) ja q el 1er i 2on lloc tenien amo, en Jonatan i en Charlie.

Els 3 primers kms vaig poder anar amb ell pero a partir de aqui hem queda despenjat, en José Guerra ve amb jo i així feim un dueto fins Alaró. A sa sortida del poble ens agafa un grupet amb en Pedro Moreno, un moro del Inca q anava sobrat amb noltros, un del Sa Pobla i en Miquel Fiol, germà den Tolo. Enfora veig q en Chaves s' ha despenjat del grup q anava així q penso q el puc agafar. En José quan començam ses rampes q ens duen a Tofla es despenja un poc.

Junt amb el grup anam retallant metres i ja quan coronam Tofla tenim en Chaves a 40mts. Ens llançam, massa fort trob però no hem puc despenjar ara q el tenim. Anam junts fins Lloseta i abans d' arribar al pont nou del tren agafam en Toni Gran, tenia molesties a la fascia lata i pensava q per això havia perdut ritme però al final no va ser això sino q va começar a tenir mal de ventre. Quan arribam al pont del tren ses cames me fan figa, no puc seguir el ritme del grup i en escasos 50m de pujada, quan arrib adalt ja tenc el grup a 100m. A partir d' aquí penso q falten 3km i he d' aguantar la posició almanco.

El circuit ja és pla i hem concentro en mirar de correr bé i no perdre ritme. Agaf en Cirilo, ha petat xq no és normal q l' agafi i segueixo el meu camí. Quan ja estic dins Binissalem, a falta de 200m me passa en Moises del Inca però soc incapaç de forçar el ritme per almanco disputar-li sa posició.

He espitjat massa al principi i he baixat massa fort Tofla i ara les meves cames ho noten. Al final aconsegueixo baixar de l' hora i acabar en 59'30'' en 20º posició i 3er local.

Molt bon dematí en companyia de grans amics.

Dels meus:

Toni Gran: 25º, llàstima del mal de ventre
José Guerra: 28º, Top 30 amb els nivellaço q hi havia.
David Guerra: 43º, Top 50
Juanjo Encinas: 269º en seu retorn després d' una lessió q ja li va impedir fer l' Ican a setembre
Juan Calafell: 512º. Començant de nou a entrenar
Edu Fuster: 523º. Amb Tito i Alberto fent de llebre a na Pilar
Tito Valiente: 525º haciendo un rodaje

I a la cursa "curta"( Alaró-Lloseta-Binissalem):

Carlos Peribañez: el 10º a la seva 1er cursa i estrenant-se com jo en aquesta fantàstica carrera i amb el mateix recorregut q aquell llunyà 2002.

No hay comentarios: