miércoles, 7 de diciembre de 2011

Del 5 al 11 de Decembre de 2011

Aniré actualizant la setmana a mida q passin els dies.

Dilluns: Després de no poder anr al du de Sa Pobla per feina, me vaig aixecar amb ganes de possar el cos a tope. Vaig anar a Princeps, el dia era ben bo, gens de vent i un bon sol. Vaig començar a escalfar per l' anell exterior de xespa artificial de manera progressiva i en acabar vaig anar a fer un poc de tècnica i 4 progressions. Començava sa feina, per davant 8x1000m.  També per l' anell de xespa vaig arrancar i un darrere l' altre els 1000s es repetien. 3'26'' el primer i 3'24''-25'' els altres menys el darrer q vaig espitjar un poc més i va sortir a 3'22''. Content ja q eren amb recuperació incompleta i si no era capaç de fer-ho es q no estava llest per intentar fer 35' a Calvia.

Dimarts: Vaig quedar amb uns amics per anar a Montuiri a veure la cursa dels 10km. 1er tenia q anar a Marratxí un moment i de pujada cap a Montuiri al Coll des Pouet en Nico rebenta sa cadena. Claro, amb aquets jamons q passetja saps quina potència q desenvolupa quan s' aixeca del seient. Ens toca empenyer-lo fins Santa Maria i esperar q la tenda Bikepass estigui oberta, cap de nosaltres du tronxacadenes. Tenim una sortada i l' amo, q des d' aquí li vull agrair la seva ajuda, estava tancant ja q havia obert un moment q com era festa estava tancada. L' amó li arregla la cadena a Nico i seguim cap a Montuiri.

Arribam allà, saludos als coneguts i veim la sortida. Anam a un punt intermig i els tornam veure passar. Torman cap a cases amb vent en contra i es fa dura. Al final me surten 81km en 3h.
                                                             Reventant la carrera

Dimecres: 1h 7' 30'' de rodatge cómode fent Alaró-Tofla-Cami des Raiguer- Cami romà a Alaró i Alaró.14,5km, a 4' 39''/km

Dijous: 45' de Rodillo i abdominals

Divendres: DT

Dissabte:

Diumenge: 10km de Calvia

No hay comentarios: