sábado, 10 de diciembre de 2011

10km de Montuiri, Duatló cross de S' Arraco i Marató combinat de Vilafranca

Pont de sa Constitució i surten més proves q esclatasangs enguany ;-).

Dimarts es disputà el 1er 10.000m a Montuiri on corrien en José Guerra, David Guerra i Edu Fuster. El dos 1ers a modo d' entreno on només tenien q espitjar el 1ers 3kms i veeeeees si ho feren. Ja varen sortir davant i estiraren sa cursa com si un pilot de ciclisme es tractàs. Un pic acabat s' entreno donaren sa volta (quins vacilons) i acompanyaren a Macca fins a meta, tissores amb codi vermell inclós.

Edu per la seva part qüasi va fer marca personal en un traçat puja baixa i amb il·lusió per a Calvia rebaixar-lo.

A S' Arraco en Toni Gran 2 dies després del duatló de Sa Pobla es presenta amb sa KTM cedida per Moute en bici ( moltes gràcies) amb ganes de donar guerra. Al final aconsegueix acabar 2º per darrere n' Iván Muñoz i per davant en Miguel Fnandez Miniño amb el q es proclama Sot-campió de Mallorca. Enhorabona

I dijous al bar es Cruce es feia una marató combinada q al final quedaria repartida en 11km a peu i 33km en bici, total 44km jejj però la distància és la mateixa per tothom. En Tito es presenta amb 10 dies de tute, a peu aconsegueix arribar amb José Lares però es fa un embull a la transició i no troba la seva bici. S' ha de dir q era una prova popular i q encara q hi hagues cabres, lenticulars i cascos aero, ses bicis estaven possades allà on volia cada un... al final surt amb un 200m perdetuts respecta a José i tira totsol mantenint la distància. Quan li passa Abilio, q ho fa per equips, es col·loca a roda amb ell i van col·laborant però a un pont se li pujen els bessons i ha d' afluixar el ritme. Fins a 2 pics s' ha de turar a estirar els bessons. Al final acaba el 21 de sa general. LLàstima dels problemes a la bici però fent un sector de correr a un ritme de 4'/km + o -. Des d' aqui tb vull donar s' enhorabona a Jaume Mas (Bisti) per el final de temporada q esta fent.

                                          Fotos: Ramon Mulet (Moltes gràcies)

No hay comentarios: