lunes, 5 de diciembre de 2011

Duatló de Sa Pobla 2011

   Ahir feia feina així q m' era impossible anar a correr a Sa Pobla. Una llàstima xq és un del duatlons q més m' agrada però en part seria allà. Per una banda xq un bon grapat dels meus atletes competien i per altre xq es tenia un corresponsal q m' anava informant de com transcorria sa cursa.

  Quan anava cap a la feina, a l' altura de Sa Pobla feien gotes així q jo només pensava en q no es caigues cap al terra.

Es dona la sortida i el meu corresponsal me va informant ( gràcies Nico).

Al final molt content per tots ells, ja q tots dins el seu nivell van millorant.

Toni Gran: Q he de dir. Va estar davant en tot moment i en un gest q els honra, en Miniño i en Juanan,  deixaren entrar 1er a Toni q aconsegueix una victòria ben merescuda.

José Guerra: Un sofridor nato i els entrenos comencen a donar fruits.5nt.

David Guerra: Si no fos pel relleus hagues quedat molt més davant i es q per jo els relleus desvirtuen el resultat de la classificació. No dic q no se facin però q hi hagi 2 sortides separades per almanco 10'. Al final va acabar el 20 q es molt millorable xq esta entrenant molt bé.

Tito: Després de ses festes q se pega jajajaja ho va fer molt bé. En bici és un portent i millora corrent cursa a cursa. 51 posició

Migue Coll: Molt bé corrent i no tant amb la bici ja q el grup amb el q anava li va fugir amb un tren de relleus q els passa i va anar molt de temps totsol, encara així va fer mitjana de 34,5 km/h. Acabà el 70

Reinaldo: Després de fer MMP al reconeixament del 10km de Calvia es dissabte, es diumenge fa el duatló i acaba el 102 amb molt bones sensacions i molt content.

Julio: Acaba el 103 entrant amb Reinaldo. Després de ficar el peu a un bessiot en el 1er sector es va torçar el peu i el va condicionar tota la cursa no poguent aixecar-se a la bici i no correr amb les millor sensacions. Encara així ho va donar tot q és el q conta.

Enhorabona a tots!!!!!!!!

No hay comentarios: