domingo, 6 de mayo de 2012

Analisis esportistes al Triatló de sa Colonia de Sant Jordi 2012

En regles generals, molt bé. Tots finishers i contents amb les seves actuacions. Alguns amb força por al afrontar el seu 1er olímpic però tots amb la confiança suficient per afrontar un nou repte.

No va ser fàcil, la mar estava bastant moguda i a la boia del punt de gir pareixia una muntanya rusa. Jo estava allà amb la zodiac i ho vaig veure passar ben puta a més d' un i d' una. Un pic a la platja tot bé, un poquet de vent a la bici però res considerable i el sector de cursa ben pla encara q faltasin devers 1,5km.

He fet un analisis tenguent com a referència a en Juanan ja q opino q és el 1er No-pro, però qüasi. En Fidalgo i els pros guiris no me valen ja q nosaltres no som professionals tampoc.

Del meus:

Sergi Isern, el 26 i 2º M40. No trobant ritme al aigua però amb molts bons números amb la bici i al correr

Jaume Cirer, el 27. Molt bé als 3 sectors.

José Guerra, el 32. Amb una fisura a un dit de la mà i nedant amb un vendatje, en sortir del aigua comença la seva cursa. Llàstima es temps perdut a la T2

David Guerra, el 60. Sortint del aigua amb un tros de queixal manco i molt marejat va progresar a mida q avançava la cursa.

Toni Babot, el 61. Progressant molt en tots els sectors.

Reinaldo, el 93. Aguantant molt bé el top 100.

Jorge López, el 170. Debutant en un olímpic i acabant amb molt de confiança per properes proves i acosenguir ser finisher a un mitja distància a final de temporada. Entre mig el Olímpic de Cala Millor???

Bona feina atlots.

No hay comentarios: