viernes, 3 de febrero de 2012

Proves del Cap de Setmana


Aquest cap de setmana està repartit en 2 proves i les mateixes el mateix dia i el mateix dematí així q la gent s' haurà de repartir en les 2 proves. Per una banda hi ha el Campionat de Balears de Cros a Cala Agulla i per altre banda hi ha la mitja marató de Sa Pobla.

Jo aniré a aquesta segona. Encara q tenc la meva mmp de Mitja marató a la de Pollença trob q aquesta mitja ( la de Sa Pobla) és la mitja més ràpida de Mallorca per fer marca personal. És totalment plana i com és molt nombrosa es poden fer grups de temps, n' hi ha q aniran a fer 1h 45', 1h 40', baixar de 1h 30' ( aquí en tenc un parell), baixar de 1h 24' o lo q és anar a menys de 4'/km, baixar de 1h 20' o manco. Jo vull mirar de millorar la meva mmp. Q quina és? Idò mirau ses fotos del costat fins q la trobeu ;-).

Sa veritat es q me trob bastant ràpid, crec q més q quan vaig fer la mmp però no estic gens confiat. Els pros son q sé q la puc millorar, q no estiré totsol, en Toniet i els Guerra tb sortiran en el grupet, el circuit es totalment pla i això fa q puguis possar el ritme "crucero" toooota la cursa i q sé q conta amb el recolç de tots ela amics q estiran animant-mos.

Però..... sempre hi ha un però, les contres son q farà mooooooolt de fred, q pot ser q plogui, q a lo millor no he recuperat del tot del Du d' Artà i q es farà mooolt llarg xq la darrere mitja q he fet va ser la de Pollença 2009.

Tot i això mirarem de donar-ho tot.

Molta sort a tots i esperem q no plogui ni faci molt de fred, per demanar q no quedi.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Venga Pep que lo vamos a conseguir seguro,estas fuerte.Un saludo coach!!



DAVID GUERRA.

Toni Babot dijo...

Mucha suerte y a dar el maximo!si sale la mmp pues mejor que mejor y sino pues a esperar a la proxima!
saludos

Anónimo dijo...

apretate los machos esta noche , y mañaqna a por marca.. , y ten cuidado con el licantropo .

manuel