lunes, 8 de agosto de 2011

Triatló Can Picafort 2011

Es dia comença al parc, per sort el vespre no hem tengut cap sortida. Un company hem farà el canvi abans i així podré anar prest a Can Pica a ajudar en Miquel a muntar box, marcar circuits, etc... A les 7:15 ja estic per allà, col·locam trastos, estores, arcs, etc... i amb això comença a arribar gent.

Començen a arribar cares conegudes i entre bromes els coment q esper q surti tot bé, encara q sa gran feina la feta tota en Miquel, jo tb estic nerviòs. Sa grua està llevant cotxes del circuit de bici, el box s' està muntant ja q el vespre abans no es podia ja q es feia una fira ecològica i tota sa plaça estava plena de casetes dels expositors i encara hem d' aferrar tots el números de les barres i fins q no estigui no es pot obrir el box. Sa gent me demana coses sobre la cursa i vaig explicant com son els circuits, entrada i sortida de box, etc..

Fic sa bici de ses primeres i així ja m' oblid des chek-in. Vaig a sa platja i faig un poc de mobilitat articular i hem llenç-ho a nedar un poc. Ens reunim els federats i començam a sortir d' un en un cap a la sortida.


Hem col·loc-ho a 3era fila, derrare en Miniño i en Tristan i MEC!!!!!!!!!!!! au ja hi som, fora nirvis, nedar i nedar. La mar perfecte i a descomptar boies. No he nedat gaire aquesta setmana però intent fer-ho fort per tal de poder sortir amb en Juan Tenorio, anam quasi junts i això hem consola. Ha falta de dues boies veig q un sa la bota, mir es tritraje i no me sona, no duu d' un club, és marca IM, després sabria qui és xq no el coneixia. No li he dit res però ell ho sabrà bé el q ha fet. Ja a la T1 agaf en Tenorio i li dic q ja esteim plegats. Concient q és un molt bon ciclista i q som amics ens entendrem a la bici, ja ho hem fet a Palma i Andratx

                                                               Aquí li deia q ja esteim junts

Començam sa bici i som un grupet de uns 6 ( Tenorio, Brothers Tijeras, i 2 que no els conec). Per no variar anam agafant gent i es van ficant al grup sense donar un relleu. Agafam en Pep Lliteres (fiesteroooooo!!! jajaj). Jo sincerament no vaig fi avui en bici, he donat un parell de relleus però es q m' adono q baixa la velocitat del grup. Els brothers, Tenorio i els altres 2 duen el comandament del grup i jo no he pogut ajudar gaire, ho sent-ho però avui en bici no anava. Agafam el grup den Miniño, Marimon, Paco, Fer i ens baixam a córrer junts. Mirant sa classificació he fet es 2on millor parcial de bici empatat a temps amb el 1er (en Tenorio) però no m'ho meresc xq no he ajudat gaire.




Per variar entr-ho dels 1ers a la T2 i per variar surt-ho el 1er d' ella. I per variar al poc m'he passa en Miniño i un poc més tard en Paco. Abans des Maripaz agaf en Gorka i un poc més enfora hi ha en William. Ja arribant al 1er punt de gir m' agafen en Marimon i en Pep. Intent seguir el seu ritme i així agafam en William. Vaig petadet i hem fullen un parell de metres. Començam la segona volta i arribats al punt de gir torn aconseguir agafar-los, giram i hem tornen agafar distància. Arribats al Maripaz augment el ritme i agaf en Pep. N' Andreu està 20-30m i ell sap q venc així q no puc agafar-lo i me treu 4''.


Arrib fus!!!!!! Molta calor al circuit de córrer però això no ho podem controlar. Recuper amb un bidó de Nutrisport q me prepara en Kiko i vaig a mejar un poc de fruita.

Mirar sa classificació, xerrar amb els amics, comentar les jugades, etc... I de postre, entrega de trofeus i sorteig de regals pels participants.

5 comentarios:

PEP dijo...

QUE EL RITMO NO PARE, NO, QUE EL RITMO NO PARE, NO NO...jejejeje, enhorabona...Visca es Revival Campos S'Eixam Forever, jejeje i Visca es triatló de Can Picafort!!!!una abraçada, ara ja no competirem plegats fins a n'es Half I CAN, sa distància que sens dubte m'ha donat als meus millors resultats aquest any i que tenc ganes de fer-ho més que bé...

Pep Vidal dijo...

jajajaj al Ican ens veurem però jo voré es bous des de sa barrera. Fins s' Home de Ferro no faig cap tri. Esper q te surti bé es half.

Migue Coll dijo...

Así como lo cuentas parece fácil y todo, luego cuando estás dentro sabes lo que cuesta llevar vuestros ritmos y la verdad es que de fácil na de na.

Menos mal que ganaste al paquete de Pep Lliteras resacoso, lo contrario hubiera sido una deshonra, jajajaja.

Yo creo que si sigue apuntandose a las verbenas y a las carreras ciclistas hasta yo le pasaré en el Half ICAN.

PEP dijo...

MIGUE!!!!no solamente tu podrías sino muchos más!!!!pero bueno, el HAlf I Can no és que me motive mucho pero como va a ser la última competi del año tengo ganas de superar mi rendimiento del Tristar, 70.3 e Irontri, complicado lo tengo por diferentes motivos...pero sin duda alguna estas son las distancias en las que saco mi mayor rendimiento al adecuarse a mis características, pero...

Anónimo dijo...

bad credit apply credit cart, buffalo car loans. dupont laporte credit union beacon fcu, [url=http://lowcreditpersonalloans.com/content/long-term-loans-are-affordable-those-loan-darlig]long term personal loan[/url]. fast cash loan kansas city credit, chase credit card shopping bonus.