lunes, 15 de agosto de 2011

Aerosling

Dedins es meu planning d' entreno setmanal no falta almaco 1 sessió setmanal de musculació. Per l' esport q jo practic no s' ha d' estar molt "tocho" però si q s' ha de tenir un bon tó muscular. No seré jo es q ara vos digui ses ventatges q té l' entrenament de la força aplicada als esports de prestació com el triatló q a més és un esport cíclic i es fa un mateix gest mil i una vegades.

En diferents fases de la temporada vaig canviant l' orientació del treball de força cercant unes cualitats o unes altres. A més d' aconseguir un plus de rendiment tb s' aconsegueix un reforç de la musculatura, tant agonista ( la q fa el treball) com l' antagonista i sinergista i així evitar les descompensacions musculars q molts de pics provoquen q tenguem una lessió.

En la fase q treball amb autocàrrega hi ha exercicis classics com les flexions, abdominals, etc.. però per donar-li un plus o pujar un esglaó al entrenament ho faig amb aquest artilugi q es diu Aerosling. Supòs q no tots sabreu de q xer però vos diré q ara q està tant de moda el TRX idò l' aerosling està una passa més a sobre ja q et permet fer tot el q pots fer amb en TRX i a més treballar la musculatura de manera concéntrica i excéntrica ( a vegades la gran oblidada).

Q el fa tb diferent? Gràcies a la inestabilitat q crea el fet de q estiguis en suspensió fa q a part de treballar la muscultura q vols treballar, la suspensió, t' obliga a estar amb una tensió afegida a tota la part de Core i que hi hagi una coordinació entre els músculs.

Més ventatges:
No ocupa res, jo el duc en una boseta d' aquetes de dur sabates.
El fet d' elegir tu l' inclinació amb la q vols fer feina, s' adapta a qualsevol persona.
Tb té dona l' oportunitat de treballar amb parella en diversos exercicis.
Es pot emplear a qualsevol lloc i no necesites molt d' espai, només necesites un punt elevat per engarxar-lo. A diferència del TRX q només es pot enganxar per sobre de nosaltres, amb l' aerosling es pot col·locar a qualsevol altura per treballar amb diferents inclinacións.

No me vull enrrollar més jejej aqui teniu uns exercicis bàsics ( fer click) però n' hi ha molts més i com tb he comentat tb es pot treballar en parelles.

Es meu me l' he construit jo i després n' he fet com a 6 o 7 més per diferents amics. Si en vols un dim-ho, no surt tant car com el q venen.

A youtube podeu veure videos.





 

No hay comentarios: