jueves, 4 de agosto de 2011

Persones

Quan veig a esportistes d' èlit q son uns creguts i uns prepotents m' emprenya.... per sort en el nostre Món, cada pic q m'he trobat amb algú de l' èlit s'han comportat com el q son, bons esportistes i millors persones.

Aquest cap de setmana ho vaig poder tornar comprovar. Sa meva sorpresa quan vaig a sortir amb la bici amb els minimax i me trob els cracks q estaven allà. Ivan Raña, Alejandro Santamaria, Emilio Martín i un parell més de cracks de no tant de renom però amb una qualitat brutal.

I allà estava jo, xerrant amb un, amb l' altre, com si fosim amics de tota sa vida, gens de prepotència, gens de xul·leria, persones normals i corrents. Molts de futbolistes haurien d' aprendre.

I ja veus. Asseguts a un bar de Llorito xerrant com si a una taula d' amics estiguessim. I els q berenaven al bar sense saber a qui tenien asseguts allà mateix. Per més inri, arribant a s' Arenal vaig foradar i tots esperant per jo jejejej

Però sa millor sorpresa m' he l' acab de dur quan he mirat es blog de n' Emilio Martín, actual Campió d' Espanya de Duatló on fa una mini crònica de tot el treball q ha fet durant 3 setmanes al costat de n' Ivan i on al final dona les gràcies a tots els q d' una manera o altre li han fet s' estància tan agradable, i va es tio i m' anomena. (aquí). Lo dit, son bons esportistes i millors persones.

Seguiu-lo xq ens donarà molt agradables sorpreses.

6 comentarios:

PEP dijo...

idem Pep!!!!

Anónimo dijo...

Pep en Llubí conocí a Emilio y me perecio un tio muy majo.Tendrian que aprender otros!!!

Un saludo

DAVID GUERRA

Migue Coll dijo...

Hombre Pep's es que vosotros dejáis huella :-o

uno pincha... el otro tiene problemas con la cadena... como para no acordarse, jjejeje

PEP dijo...

jejejeje ...como para no acordarse, la verdad que si y cuando veais el video más todavía...

Sergio Brusi dijo...

Pep, estas equivocado........tu eres UNO DE LOS GRANDES....... si no te recuerdo que eres aún el único ganador del MALLORCA 113.....

Pep Vidal dijo...

Gracias a todos, por suerte estamos en un deporte q te da la oportunidad de estar en la línea de salida con un campeón de Mundo, España, etc.. y aunque te da una pana luchas contra él en igualdad de condiciones y eso en otros deportes no se dá. No vas a jugar nunca contra Rafa nadal, ni contra Alonso, ni contra Messi, en cambio nosotros podemos competir en un triatlón con la élite y eso es una de las cosas q hace grande a este deporte.

Por suerte aquí, somos una familia y eso se nota en las carreras.