miércoles, 20 de junio de 2007

Diumenge, 17 de Juny de 2006 Triatló d' Andratx Camp.Mallorca

Triatló d' Andratx 600-24-4: Doncs una distancia en teoria de 750m q a la pràctica no eren, on surt a la meitat. Agaf la bici i començ la 1ª de 3 voltes a un circuit q anava fins a S' Arraco i tornava. Fins a la segona volta no me trob comod i aqui ens agafa en Xisco. En es repecho de pujada a S' Arraco ens tocam un parell del grup i el q anava darrera meu tb em toca i cau a terra sense conceqüències físiques. Anam fent relleus quasi tots del grup i a la darrera volta en el repecho en xisco pega un atac i em mira xq el segueixqui però jo li dic q no puc amb el cap.Ell i un altre ens agafen devers 50 mts però a la baixada de tornada em pos a tirar amb en José Palmer i arribam a junts boxes. Ràpida transició i a correr. Aquí em donc conta q m' he hipotecat a sa bici, el circuit era durillo i ses cames ho noten. El circuit de correr eren 2 voltes i la 1ª pareixia q tenia palos en lloc de cames. A la 2ona ja em trob millor i agaf més ritme. Acab el correr en 15' 15'', lo q vol dir q no son 5 km sino menys. Resultat final: 20 de sa general amb un temps de 1h 7' 58''. M'ha qedat un gust agredolç perque no me trobat fi correguent i podria haver guanyat un parell de posicions però es lo q hi ha. No possaré escuses de mal pagador. En teoria no tornaré competir fins el tri de Pollença q es farà per 1ª vegada. Això ja serà per setembre. Lo 1er son ses opos

No hay comentarios: