lunes, 26 de marzo de 2012

10km i 1/2 de Palma 2012

Vaig decidir no fer-la, no m' agrada competir en excès i menys gastar bales q després me poden fer falta i com no me veia per millorar marca vaig decidir no córrer. Això no vol dir q no hi anas i vaig poder gaudir d' un dematí d' esport fent fotos als atletes coneguts.

I com vaig fer a la mitja de Sa Pobla he fet un analisis dels resultats del atletes.

Crec q es veu distorsionada enguany al haver tb la possibilitat de correr el 10km, cosa q va llevar gent a la Mitja Marató.

Una cosa q tb va ser un denominador comú és q a moooolta gent li va anar malament, de cada 10 amb els q xerrava a 7  no els hi havia anat bé. Ses conclusions q trec xq es donàs aquest resultat és q la setmana de la mitja marató va començar a fer calor i encara no esteim acostumats a entrenar en calor, molta gent es va deshidratar. Un altre factor a tenir en conta és q la gent concient de q és un circuit pla surt a un ritme elevat i fa q es passin de voltes. Si no es coneixen bé i no van al ritme q poden anar durant 21,097m això passa factura. Encara q el passeig marítim sigui pla, pareix q no però cap a Porto Pi baix un pel i havia un poc de vent en contra i la tornada puja un poquet. Una mala alimentació els dies previs i el mateix dematí tb poden ser la causa.

Dels meus, idò en va haver q els va anar bé i d' altres q no tan bé. Molts competien al 10km on tb es va donar el cas anteriorment mencionat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Pep, t'oblides de la calor, jo que presumia de que no m'afecta gaire, ho vaig passar fatal. Quan el vent venia en contra sofría molt i quan venia a favor me bullia el cap. Vaif fer 2 minuts més del que pretenia i fins que no vaig veure que erem molts els que haviem foradat me vaig deprimir una mica. Gràcies per l'anàlisi, serveix de molt!

Pere Estarellas

Pep Vidal dijo...

Sí sí, quan he dit q la setmana de la cursa va començar a fer calor hem referia a això. Encara no esteim avesats a entrenar i competir amb calor.

Una aferrada màquina