martes, 13 de marzo de 2012

Events del Cap de setmana

Bàsicament hi havia 3 events, per una part el Duatló de Capdella, la 1/2 marató, 10km, 5km, nordic walking de Valldemossa i la Mancor extrem o el q és el mateix, la pujada al Massanella.

El duatló després de fer-se no fer-se, aplaçar-lo, reduir distàncies, etc.... es va fer. Al final una trentena de participants però no falto de nivell hi havia Ebe boys, Tijeras brothers, Raul García (CTC), etc... entre ells un nou atleta del meus. El seu rendiment era una incognita ja q ha sortit de 2 lesions però té unes ganes i una il·lusió impresionants i això és el q mou el Món. El lloc aconseguit es merit del q duia fent fins ara xq amb jo fa 2 setmanes q ha començat. Enhorabona Jaume per aquest 3er lloc.

A Valldemossa no tenia ningú però volia anar de voluntari amb la BTT per marcar el pas als primers però una guardia extra me va impedir poder anar-hi. Me va saber greu xq sabia q seria una autèntica festa i així va ser, tot un exit, Enhorabona Kiko, gran feina.

Com sempre diuen q hi ha "una de cal y otra de arena" idò al Massanella en Juanjo no es va trobar gaire fí i es va retirar a mitjan cursa. Tranquil això és per gaudir i hi haurà més oportunitas.

Diumenge q ve toca la mitja i 10km de Palma, jo no correré però estiré per allà animant-vos.

No hay comentarios: