martes, 6 de marzo de 2012

Duatló de Can Picafort 2012

Com molts sabeu enguany gràcies a Miquel Ensenyat a Mallorca hem tengut un duatló olímpic. I és q sense ell no hagues estat possible xq no sabeu sa feinada q ha fet aquest home xq tot sortis endavant i els altres poguessim gaudir de la prova.

El dia pareix q acompanya, bona senyal, no fa vent i llueix el sol. Els duatletes comencen a arribar i ja hi ha un caramull de gent per la zona de box des de ben prest. Entrada de box i col·locar sa màquina al seu lloc. Plat gran possat, sabates possades a les cales amb les gomes, contakms a cero, casc col·locat damunt el manillar, sí, pareix q esta tot llest.

No m' ha donat temps a escalfar amb la bici així q començ directament amb el córrer. Anam un grapat dels meus per l' avinguda per on anirà la cursa. Anam fins el punt de gir i tornam. De tornada me atur-ho a buidar els diposits i començ a accelarar per tornar agafar el grup. Ens aturam uns 400m abans de meta i ens ficam dins un carrer a fer uns progressius.

Anam a la sortida i ja està tot a punt. MEC!!!!!!!!!! i al lio. En Miniño tot d' una es distància del grup. Me pos davant del grup i el ritme es cómode, els hi dic q com és nota q son 10.000. La 1era volta tots plegat però a la 2ona en Biel es distància un poc i en Juanan surt a per ell augmentant el ritme del grup. Decideix-ho no ficar-me en aquesta lluita i cada vegada els tenc un poc més enfora. Poc a poc el grup va perdent unitats i vaig agafant gent. Al final anam en Guille, en José Guerra i jo i ben aprop nostre un altre grup amb en Jaume Mas.  Van passant els kms i abans d' entrar a meta li deman a en Joan Calafell quan el doblavem quin temps duien xq a la sortida es veu q no he espitjat bé es botó i el rellotge me marca 0:00:00 jejej. Me diu 39' i pico. No me cuadra!!! Pens, anam a 4' joer si q estic malament.

Arribam a la T1 i només pens-ho en no fer la cagada d' Artà. Sa cosa va bé i surt el 1er. Esper els companys i me dona temps a possar el velcro de les sabates. Anam un grupet bo però no ens conseguim entendre al principi. Després ens entenguerem un poc i aconseguirem agafar en Tomas, Iván i Biel q marxaven per davant. Així q anam del quart al 14è. Quan els agafam sabem q els de davant ( Miniño, Juanan i Andreu) estan un escaló per damunt i per darrere tampoc hi havia ningú del tot perillòs i això fa q llevat d' un parell d' atacs de Jaume, Ebe boys, i un on ferem una mica de tall però res la bici sigui lenta. Fins i tot a sa darrere pujada cap a La Vila anava davant a 28 i me vaig aixecar i vaig demanar si jugavem al escondite. Just a la baixada pega en Paco, en José li surt i jo intent donar continuïtat però res i pitjor en baixada. Arribar a la T2 i entr-ho el 3er.

Deix sa bici, casc i sabates, una no m' acaba d' entrar però al final entra. Surt i veig davant n' Iván i en Jaume. Intent correr el millor q puc però me trob bastant petat. Tot d' una me passa en Tomas, després en Biel i un poc més tard en Paco. Faig contes i vaig el 9. Abans del punt de gir pas a Jaume i quan gir el veig a uns 50m però en José ve com una exahalació. Al gir de box veig q mantenc la distància però me comença a pegar flato i se me puja el vasto intern. He de sofrir per mantenir la posició. Al punt de gir d' abaix ja no veig en Jaume i ara el q tenc aprop és a José. Faig tota la recte amb la respiració forçada i quan pas a qualque doblat me mira sorpres. Aconsegueix-ho arribar el 8 i tot just quan gir per entrar a meta se me puja s' isquio dret. Menos mal q ja ha acabat!!

He donat tot el q he pogut i això és el q conta. Vull aprofitar per donar les gràcies a tot el públic q ens anima al passar xq sense ells les curses no serien res, a tots els participants per venir a fer la nostra prova i a tots els fotografs per fer-nos gaudir de veurer-nos a les seves fotografies. Moltes gràcies a tots!!!!!

No hay comentarios: