lunes, 5 de septiembre de 2011

Paradís esportiu

Cada pic q cerc o veig videos de triatletes, ciclistes, etc.. en definitiva, esportistes outdoor, quan son nord-americans sobretot però d' altres tb quasi sempre son concentracions o q viven a Bulder, Colorado. Y es q aquest lloc es com la Meca per els esportistes d' èlit outdoor.

Diumenge quan enfilavem es Coll de Femenia i anavem per dins la Vall den March li vaig comentar a Josele l'ho  afortunats q som del lloc en el q vivim. Mallorca no li té res a envejar a Bulder. I es q aquí es pot practicar qüasi de tot, sempre he dit q li falta neu, però tenim de tot, mar, muntanya (molaria q hi hagues almanco un 3000m), pla i el més important per aquests esports, a Mallorca dels 365 dies del any, 300 dies fa bo.

Això és un luxe i no es d' estranyar q sigui un lloc de concentracions de molts equips ciclistes pro-tour, triatletes d' èlit, seleccions de triatló senceres de països centre-europeus, inclús seleccions de natació han estat emprant ses instalacions de Son Hugo i el Best Swim Centre o la selecció rusa de gimnàsia rítmica o esportiva ara no estic segur ve un parell de pics al any al pavelló de gimnàsia del Princeps.

Lo dit, q tenim tot per practicar esport en un lloc idílic així q anem a aprofitar-ho, conservar-lo i mirar de promocionar-lo una mica més.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Totalment d'acord amb tu Pep... Som afortunats de viure a unes illes com les nostres!

Migue Coll dijo...

Pues si, no me extraña que seamos una de las comunidades donde se practica más deporte, es inevitable.

Pep Vidal dijo...

I love this place!!!!