lunes, 12 de septiembre de 2011

Empatia



Segons la RAE, aquesta paraulota vol dir:

- Identificació mental i afectiva d' un subjecte amb l' estat d' ànim d' un altre.

I es q aquesta setmana tenc aquests sentiments.

El atletes q guio q aquest cap de setmana s' enfronten als seus objectius de sa temporada estan plens de nirvis, estrés, tensió, etc... però sobretot moooooolta ilusió q es reflexe a les seves cares després de cada entreno realitzat.

Alguns debuten a la distància i això els fa afrontar un situació en la q no s' han vist mai, per això intent-ho transmitir-lis tranquilitat i sobretot confiança en sí mateixos. Han treballat bé i ara es voran els resustats.

Per uns altres será un test de cara al HdF, sense quasi descarrega aquest dissabte vaig sortir amb ell i està fort, molt fort, si segueix les pautes de nutrició i el sol no es matador li sortirà una bona cursa. ; )

Un altre s' enfronta a la DISTÀNCIA per excel·lència. Aqui s' ha de sortir amb moooolt de cap, concient q és una prova de fons...

Per altre banda, des de Maig q vaig començar amb els atl·lots de s' EBE, he vist sa progressió durant aquest estiu, ells tb han vist la meva jejeje q quan vaig començar no me remenava i estan tots super il·lusionats amb el Campionat d' Espanya de Triatló Juvenil i  Cadet q enguany es celebra a Vigo.

Així q, encara q jo no corri cap d' aquestes proves, al igual q tots els q participareu, no tur de pensar q aquest cap de setmana es viuran moltes experiències i sensacions. Jo soc es 1er q vull veure creuar sa línia de meta de tots ells, donar-lis s' enhorabona i fer-nos una bona abraçada xq sé q aquell moment quedarà gravat a la memòria de tots ells. Jo tb l' he viscut i ara ells el viuran.

Mentre escric aquestes línies record quan vaig atravessar sa línia de finisher del HdF 2008, vaig començar a plorar davall les ulleres. La meva dona hem demanava si estava bé. Jo li digue q sí, era de felicitat. Era la consecució a molt de temps invertit, moltes ilusions q ara es veien reflectides en aquella pancarta q possava META.

Desig de tot cor q vos surti sa vostra cursa i la disfruteu al màxim, de ben segur la reviureu mil vegades.

GO!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Migue Coll dijo...

Otia mister no me hagas llorar que aun faltan 3 dias y esta semana pasa muy deapacio!