domingo, 3 de julio de 2011

Triatlón d' Andratx

Després de 2 setmanes en etapa transitòria on una no vaig fer res i amb 3 dies per Sant Joan i l' altre he fet poqueta cosa hem present al triatló.

Arrib, xerradeta a l' entrada de box esperant q obrin i quan obrin ficam els trastos i ho deixam tot preparat. La màquina ja esta llesta, amb el motor a ralenti esperant q arribi de s' aigua.

Vaig al pantalan i començ el ritual d' escalfament. Mobilitat articular general i sobre tot de braços, 10 flexions per activar músculs i me tir de cap per provar com va ja q a la cursa ho haurem de fer 2 pics. Escalfo fins la 1era boia i després cap a la sortida. S' aigua està bruta ja q es neda dins el port però és el q hi ha.

Es dona la sortida i ja no puc fer el q volia. Han colocat ses dones davant i aquestes no es tiren de cap així q jo tampoc puc xq mels hagues menjat, me tir de peus i hem faig lloc fins q puc nedar. Arrib a sa 1era boia i ja veig gent q la fa per dedins. No ho entenc, és una ventatge clara ja q tothom vol passar per el mateix lloc i a part d' estalviar-se les osties t' agafen 5-6mts. 1era volta completa i quan surt-ho ja sent gent animant-me, de veres q moltes gràcies xq anima molt encara q jo no vegi ni qui és. Hem tir de cap, aquest pic si, i començ sa 2ona. Aviat reconec es traje den Tenorio, gran ciclista i sé q no el puc perdre xq junts ens entendrem i avançarem molt a la bici. Sortim plegats així q objectiu complit. El 64, no coment.

A la T1 veig en Nico, amic socorrista q neda molt. Penso q no ho dec haver fet del tot malament, després sabria q ha estat a ell q no li ha anat bé, ja deia jo. Quan arrib a sa bici ja hi ha en Miquel Ensenyat, menos mal q no entrena ajajajaj, aquesta si q es una bona roda. Surt el més ràpid q puc i a la 1era rampa ja l' agaf, tot d' una ens agafa tb en Tenorio. En Miquel s' ha mamat 3/4 de cursa tirant ell, màquina, i la resta en Tenorio i jo. Hem arribat a arrosegar un grup de 25 i tothom s' ha amagat. Abans de la darrere pujada a S' Arraco li he dit a en Miquel q va sobrat, q pegui un palo i s' en vagi, jo no sortiré a per ell. Això ho fa i ens agafa uns metres, li surt n' Abilio i dub q fer. Pens q no ens pot treure molt amb el q queda així q el deix. Ara surt en Biel Oliver i a aquest no el puc deixar i surt darere. L' agaf i hem fic a roda. En Miquel veu q no agafa distància, ens havia agafat 80mts i quan arribam al punt de gir el tornam agafar. Hi ha un paron just després de la baixada, ningú vol tirar i baix pinyons i mir d' anarmen i agafar uns segons de ventatge a la T2. No me surt mingú i agaf uns metres. Quan arribam al port ja els duc darrere però me serveix per entrar net a la T2, sense bicis de per enmig. Deix la bici i surt el 1er de la T2. Me surt el 5nt millor parcial. A sa foto podeu veure el grup q arrosegavem i jo al davant per entrar 1er a la T2.

Vaig tostadet de cames i abans del 1er gir ja hem passa en Miquel, al rato en Pitu i un poc més tard en Paco Ruiz. En el gir agaf referències respecta als altres i crec q s'únic q me pot agafar és en Biel, ja me va guanyar a Palma. mantenc sa posició, cont els q venen i veig q vaig entre el 10 i el 15. Acab sa 1era volta i començant la 2ona veig q en Pitu perd distància respecte a jo, això m' anima un pel més i l' agaf. Me diu q va mort i jo cada pic me trob millor. Vaig agafant a en Paco però en el punt de gir del far ell veu q el duc a 20m i espitja un poc. Llàstima. Al final no consegueixo agafar-lo i acab el 12 fent el parcial 14 tot i q els 1ers s' han equivocat en el circuit i no han fet el zig-zag del punt de gir del far i no sé com haguessin acabat els parcials, lo q està clar és q encara q ho haguesin fet com toca no els haguesim agafat i ens haguesin guanyat igual.

Des d' aqui vull donar s' enhorabona a na Xisca Tous, Gorka Martinez i Toni Oliver q avui competien al Campionat d' Espanya d' Aquatló. Na Xisca ha fet CAMPIONA D' ESPANYA JUNIOR (ja ho poden possar a Centauros jejeje), en Gorka SUBCAMPIÓ D' ESPANYA CADET i en Toni 7e D' ESPANYA JUNIOR. ENHORABONA CAMPIONS!!!  Estic orgullos de compartir entrenaments amb vosaltres.
Sense oblidar sa gran feina q fa en David Atienza amb ells.

4 comentarios:

PEP dijo...

JA ESTAS MÉS O MANCO ON ET TOCA BERGANT!!!!!JEJEJE, AQUETS 3 DIES A MENORCA T'HAN ANAT DE CONYA!!!!JEJEJE. ENHORABONA PEL RESULTAT I ALS PARCIALS, TOCARÀ MARCAR-TE D'APROOOOOP LA PRÒXIMA JEJEJEJ.

Pep Vidal dijo...

Anam agafant sa forma però com no millori un poc a s' aigua no hi ha res a fer. Tu q tal amb els ciclistes??

PEP dijo...

Es complicat estar bé en tot, sempre hi ha alguna cosa que penja...
Jo amb es ciclistes???diria que em varen posar el meu lloc, una bona llisó em varen donar, sino em poso ses piles em sembla que no acabaré cap cursa.
Una abraçada i enhorabona un cop més.

manuel dijo...

cagon dena pep . saves escojer bien con quien jugartela.en can picafor te buscare como loco para meterme en tu grupito que visto lo visto , tanto en palma como en andratx es el bueno. enorabuena maquinon en soller te lo pondre mas dificil jajja. saludos