domingo, 24 de julio de 2011

Biketrial

Els q me coneixen de petit ja ho saben i els q no ara ho sabran. Sempre he estat un atl·lot engaxat al esport, sempre estava pes poble jugant amb el amics, enfilant- me en els arbres, etc.. sa meva 1era experiència amb el correr llevat de ses classes de gimnasia a l' EGB va ser quan anava a séptim. Jo soc d' Es Figueral i anava a escola a Pòrtol, idò un dia es bus q ens baixava a casa no va venir. Un colega i jo varem decidir anar corrent fins ca nostra. Pòrtol- Es Figueral 4km i en baixada jajajaj després d' això crec q no vaig tornar correr més q algún pic amb mun pare q anavem a passetjar els cans pes pinars q ara son es Festival Park i feim la volta corrent amb els cans devora.

Però sempre hi ha un però, un amic es va comprar una Monty... dios tots flipats!!!! Idò q vaig convencer a mun pare i men va comprar una de 2ª mà crec. Debia tenir 13 o 14 anys i en vaig fer fins es 17anys. Tenc molt bon records d' aquella època. Però amb 16 anys varen fundar el Club Voleibol Pòrtol (actual Palma Volei) i feia les 2 coses així q al final hem vaig decidir pel volei i vaig deixar sa Monty.

Bé, q avui he vist un video d' un amic q va començar amb jo i ha arribat a fer si no record malament sot-campió del Món, Carles Diaz. I pensar q era el meu rival directe quan competiem plegats jejjeje.

Aqui teniu un video seu xq vegeu lo q es pot arribar a fer amb una bici. Cada pic q veig una Monty m' entre un mono.....

1 comentario:

Migue Coll dijo...

Justo ayer pasaba por delante de la fabrica de Monty en Sant Feliu. Era mi sueño de pequeño pero no pudo ser...

Ahora soy un pato sobre la bici, una de mis asignaturas pendientes es la tecnica de MTB. Este invierno me toca!