domingo, 2 de febrero de 2014

1/2 Marató de Sa Pobla 2014

El dia abans es vespre feia vent, pensava q a la mitja tb en faria però no ha estat així. N' hi ha hagut un poc a la tornada però no molt. A la sortida tots preparats i jo amb l' objectiu de baixar de 1h 20'. Sé q no estic per millorar marca i q no l' he preparada sinó q l' objectiu és un altre així q baixar d' aquest temps ja me va bé.

Com és habitual en jo agaf el ritme des de el principi i el mantenc tota la cursa. Aviat me quedat toto sol amb l' única companyia d' un guardia civil en moto q pareixia q volia acompanyar-me un tros. Devers el km10 m' ha agafat un al.lot i hem anat plegats ja tota la cursa. Aquí hi ha uns dos km amb mooooolt de fang, però molt... les sabates es tornen pesades ihe d' anar pegant potades a les sabates per llevar una mica el fang aferrat a part de q anava patinant cada pitjada.

En el km 12-13 agafam a José Guerra q du 3 dies amb virus de panxa sense poder menjar com toca i ha fet un 11.000m fort i ha amollat. Al poc de venir amb nosaltres venia un pont, l' avis i me diu q si força es caga damunt jjaja, li dic q esperi en Tito q vol baixar de 1h 24' i li faci de llebre. Hem fa cas i l' espera ( Ho ha aconseguit, Felicidades Pon!!!). Sobre el 15 ens agafa n' Angel Martínez i accelera una mica el ritme. Aquí ja tornam cap a Sa Pobla deprés d' anar pels marjals de terra cultivada i és on pega un poc de vent. Vaig marcant el lap a cada km i per aquí n' hi ha un q ens surt a 4'16''/km encara q crec q no es tant ja q el meu garmin m' ha marcat 1.08km en aquest lap.

Ja començ a veure s' arribada a prop però vaig un poc carregat muscularment. N' Angel no afluixa i es possa a tirar a part on enfilam cap a Sa Pobla així q hem fic a roda i mir de no perdre ritme. Arribam a sa rotonda de sa mà i ja només queda 1'1km. Es nota xq lagent comença a accelerar, començama veure cadavers q han petat. Ens agafa en Toniet i ens passa com una bala, aquest va sobrat. Una recta,
curva a esquerres i pujar a sa plaça. Au!!!!! Un altre mitja a la saca... i ara q faig memoria crec q la darrere mitja q vaig correr va ser aquesta fa precisament 2 anys on tenc la meva millor marca amb 1h 16' 51''. Enguany no ha estat tan bona (q no és dolenta) però objectiu cumplit amb 1h 19' 53''.

Pròxima aturada Du cros de Porreres i el 1er objectiu del any. Cto d' Espanya de duatló de llarga distància 18-60-8 amb un circuit mooolt exigent.

No hay comentarios: