domingo, 6 de octubre de 2013

Finiquitada la temporada 2013

Molt de temps des de la darrere actualització. Des de la darrere entrada he fet moltes carreres i m'ha passat moltes coses a nivell personal.

Tot i q la temporada és per any natural jo ja la don per acabada i en Novembre començarem a preparar el 2014 q de primeres es preveu més interesant si cap q enguany. Però primer acabam enguany amb un bon bagatge de carreres i experiències. Fent un resum així per damunt hem venen al cap q enguany he fet 4 Triatlons de Mitja Distància: Triatló Portocolom, Ironman d' Alcúdia, Doble Olímpic de Cala Millor i Extreme Man de Menorca. Especialment content del Iron d'Alcúdia i del Extreme man de Menorca, sempre hi ha cosetes q es poden millorar però no hem puc queixar gens de cap.

Un altre prova va ser el CTO d' Espanya de Duatló a Pontevedra on vaig aconseguir fer el 15 del meu GGEE i q me donava plaça per l' any vinent fer el CTO del Món tb a Pontevedra.

Entre mig alguna popular ( poquetes enguany), el Wild Wolf de Palma i encara q no sigui a nivell competitiu fer el Cami de Santiago en BTT.

I de cara al any q ve..... dividiré la temporada en dos fent una primera part enfocada als duatlons i una segona a preparar el IM d' Alcúdia.

De principi a mitjan any 3 viatges a la peninsula. CTO d' Espanya de Duatló de Llarga Distància. CTO d' Espanya de Duatló i CTO del Món de Duatló.

I per la segona part del any preparació del q serà el meu segon distància IM.

No hay comentarios: