lunes, 1 de abril de 2013

Al dia

Possaré al dia es Blog amb els darrers resultats i una minicrònica de cada carrera.

Duatló cross de Porreres. Era CTO de Balears i vaig aconseguir una 29' per fer-lo. Gràcies a Charlie per deixar-me la seva. Sa carrera no te molta història. 5 voltes de 1km on arrib més o manco el 5 o 6. Agof sa bici i començ sa bici,. M' agafa un grupet amb en Tijeras i 2 més i no aconsegueixo agafar sa roda. Al poc m' agafa Emilio i aconsegueixo acabar la bici a roda seva. 2 voltes de correr un altre pic i aconsegueixo aribar el 9 estant a punt d agafar en Tijeras.

Duatló sprint de Binissalem. Amb un cartell de luxe a la sortida correm el primer 5000 ( no arribava) entrant a box en un tercer grup ( 1er en Toumi i Fidalgo, un segon amb ivan, charlie, miniño, guerra, etc) amb en Tomàs, Jaume Mas i un pel davant nosaltres en Manuel de la Torre. Sa bici se m'he fa molt dur aguantat els atacs de Jaume Mas i me fan arribar a la t2 mooolt cascat de cames. Ja al sortir a correr me noto com si les cames fosin d' un elefant i me es impossible adalantar a cap dels meus companys de bici però els hem tret bastant al següent grup i no m' agafa ningú i acab el 14.

10km de Calvia. Hi vaig en bici per fer un entreno de multitransició i com el meu objectiu no és rodar fort li propos a Tito fer-li de llebre. El volia fer 39' però el duc un pelet per davall del ritme establert i aconsegueixx arribar en 38'. Després tornarem amb la bici tb.

Duatló Olímpic de Can Picafort. DNF

Cursa Popular de Sa Riba. Després d' una setmana de càrrega pre- Tristar i per acabar amb un entreno de cursa de qualitat després d' haver fet bici es dematí amb un  port a tope on he fet record al Collde Sóller arribam a Muro per correr aquesta duuuuura cursa. Feia vent però al final no s'ha notat, lo q si s'han notat han estat les costes, a s' entrada de Muro on hi havia la gent no he caminat de miracle, anava ja just. Al final el 14º en 26'38'' a 3' 40'' de mitjana. L' any passat vaig fer 26' 54''


No hay comentarios: