lunes, 16 de julio de 2012

Proves cap de setmana passat

Hi havia multitut de proves de carrera, de diferents distàncies i de diferents categories.

Dissabte capvespre anarem en José Guerra i jo a fer la cursa popular del Pil·lari. Ell després de fer 90km de bici el dematí amb els ciborgs i pujant el coll de sa bataia en 23' i jo després de la guardia de divendres on me vaig mamar tot l' incendi de la nau de Sa Pobla, vamos q els 2 anavem petadets. En Jaume Cirer per la seva banda tenia aquesta prova com a test per veure la seva evolució en cursa. Començam a escalfar amb els amics i encara q hi ha cert nivell no n' hi ha molt. De fet a las ortida li coment-ho a José q dels q veig només 3 ens guanyen. Es dona la sortida i jo ja me quedo 10m per darrere d' un grupet de 5 o 6, entre ells en José, Toumi, Esteve Barcelo, etc.. Eren 4 voltes a un circuit rectangular on hi habia una recta en lleu baixada i la contrarecta en lleu pujada i vent en contra.

No me trob gaire fi, not cansament de cames però és curta i hem d' aguantar. Al final vaig he passat un parell i a jo només m' ha passat en Santos, vaig retallant metres a José però m' arriba a uns 5'' davant. Ell quart i jo quint. La cursa la guanya en Toumi seguit de n' Esteve i en Santos.

Cap dels 2 duim rellotge però ferem devers 13' per 3'850m me digué en Pedro Ballesteros que li havia donat es Garmin així q surt a 3' 23''. En Jaume acaba en 13' 21'' a 3' 28''.

A sa Cronoescalada del Penyal d' Honor a Bunyola va correr n' Ascen aconseguint una 5nta posició en dones i la 135 de la general. Tb va participar n' Alvaro acabant el 139.

I a la cursa de Santanyi- Cala Figuera va correr en Biel Gual acabant en una fantàstica 3era posició. Bravo Biel!!!!

No hay comentarios: