domingo, 19 de junio de 2011

IRONTRIMALLORCA

Idò es 1er objectiu de la temporada ja esta fet.

  El cap de setmana comença anant a cercar dorsals i fer el chek-in de la bici. Preparam tot es trui i ficam les bicis. Pegam un bot al lidl i compram es berenar per al sen demà.

Feim el sopar a la pasta party q ha muntat s' organització i menjam un espaguettis, com no!!! jejej Mai he vist mejar tanta pasta a ningú com a en Manuel Fernandez, es impresionant lo q sa va ficar jajajaj.

Anam cap a la casa de la tia den Berto, on dormirem i preparam trastos i feim ses xerradetes de rigor pre-carrera de sensacions, tempsos, apostes, estretègies, tàctiques,etc...

Ens aixecam prestet, berenam i cap  a Cala Millor.  Inflar rodes, preparar sa beguda, ses barretes, etc... Untadota de vaselina i a possar-nos el neopreno. Hi ha un poc d' oleatge així q hem fa menys ganes nedar però es lo mateix per tots....

Començam i a la primera boia veig en Josele i decideix venir als meus peus, quan sortim a fer la 1era volta me diu q li va bé es meu patètic ritme i q vendrà a peus. Jo li dic q perfecte, aniré igual però no és així. Faig més eses q al coll de Sòller però és el q hi ha amb aquestes ones. Sortim i me asec per llevarme el neopreno, devora tenc a en José Antonio (àntic company d' equip de Voley i ara feim triatló, quines voltes dona sa vida jejej), li deman q duim i me diu 55' i busques, me va bé.

Agaf sa bici i a per totes, estic motivat i me trob bé. Durant sa bici només me passarà un i jo en agaf molts. Abans del ler punt de gir me creuo amb la gent i començ a veure la posició del altres. Quan tornam, just després de baixar el coll des vidriers me not q se me puja s' isquio esquerre així q he de treure sa cala i estirar-lo damunt sa bici, se me pasa un poc i a continuar.... m' encanta creuar-me amb els amics i coneguts i danar-los ànims VAMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ona volta igual, agafant gent però el parcial hem surt un poc més llarg. Quan me creu-ho amb en Juanga li dic q me deu un sopar jajaj ja q ens hem jugat un a q jo no l' agafava en bici i ell q sí, com no l' arrib a agafar me deu un sopar. M'he hidratat bé, he menjat i així arrib a sa T2 amb es parcial 14. No veig més de 25-30 bicis. Bona senyal...

Agaf sa bossa de córrer i me pos els calcetins i sa gorra. Surt a córrer i me don compte q me deixat es garmin a sa bici. Bé, anirem per sensacions. Vaig fent sa 1era volta i veure com és, la part del Castell ja la conec del duatló i no és q sigui ni fàcil ni pla però...... vaig agafant gent i cada pic q en veig un a tir me dic: a per ell!!!!!! sa segona volta ja no sé si els q veig en duen 1 o es la seva 1era però jo hem motivo igual per agafar-los. Cada avituallament vaig beguent i tirant-me aigua per damunt, sa calor espitja. Durant sa 2ona volta veig en Juanga enfora però vaig per ell. El vaig agafant i quan ens creuam el molt cab...... me diu q me està esperant i va a tope, cal dir q x ell no és el seu objectiu i me consta q aquesta setmana s' ha pegat un bon tute. Sa sortirà al IM de Copehnage... ja voreu. En un moment donat se me torna pujar s' isquio i me de turar a estirar-lo, només perd uns segons. Més o manco en el 2km de la 3era volta l' agaf a la fí ;). Anam un rato junts i després m' envaig cap envant ja q en veig un parell a tir. He de dir q gracies a ell vaig triatlons. Quan encara ens preparaven per bombers ell me deia q en entra de bomber volia fer triatlons i jo el tractava de loco....jajaja.

Segueix amb el meu ritme i vaig agafant a LLorenç Gacies q ha fet un carreron i més tard en Miguel Angel Ballester. Faig el darrer troç de terra del circuit i quan toc asfalt ja només me queden 500m a meta. Vaig destruit de cames però ja acab. Gir al carrer de meta i veig el rellotge q marca el temps de cursa, flipoooooooooo 4h 43'. No m'ho crec, anava sense rellotge així q ni idea... havia fet càlculs mentals i sabia q podia estar a prop de les 5h però aquest temps no me l' esperava.

Al final arrib es 13 de sa general i 4rt M30. 55' d' aigua, 2h 18 o 19 de bici i 1h 25' de córrer més transicions.

Des d' aqui li vull donar s' enhorabona a Manuel xq ha fet un carreron i això q fa 1 mes va fer Lanzarote amb un altre tempsarro. I a en Juanga per ser la meva motivació llunyana per anar a agafar-lo. Quan me veig fent triatló amb Juanga, Sergi, Aldo, i d' altres bombers q començarem junts en aquest món no puc deixar de recordar n' Andreuet, l' anyoram molt. Molts de pics quan corr pens amb ell i li dedic totes ses meves carreres interiorment, era una grandissima persona.

7 comentarios:

Migue Coll dijo...

Enhorabuena!! Menudo carrerón a pie.

Pep Vidal dijo...

Muchas gracias, es mi mejor sector.
Y tu paso a paso, quemando etapas. No tengas prisas

PEP dijo...

Enhorabona per teu retorn que crec que no podia ser millor, d'aquí poc estirem competint colze amb colze. Felicitats.

Pep Vidal dijo...

Si me pos aletes i sa bici d'en Cancellara, sa des motoret jejeje pot ser. Enhorabona pel teu carreron, si s' entrena i sobretot bé al final surten els resultats

toni morey dijo...

1.25....ufff quan me vares passar, vaig pensar, com putes pot anar tan rapid !!!! que es que no està cansat com els altres???

Llorenç Gacias dijo...

Pep la veritat és que quan ens creuàvem al sector de córrer sabia que m'agafaries ben aviat, però quan me vas passar d'aquella manera aixecaves la pols del camí, uffff allò fou tot un espectacle. Enhorabona per la carrera que feres!!!

Pep Vidal dijo...

Moltes gràcies a tots!!!! Sa veritat es q quan vaig poder començar a entrenar fa 3 mesos aquest era el meu únic objectiu i més després de veurer-vos pes tristar i 70,3 d' Alcúdia així q tot anava enfocat a aquesta prova i sa cosa me va sortir molt bé. Havia entrenat bé i lo q tocava, ara faltava veure el resultat