martes, 21 de junio de 2011

Actuació IRONTRIMALLORCA 103



  Com es pot comprovar a ses gràfiques, la diferència entre guanyar o quedar 2on és de només 1,5%. Clarament el sector determinant va ser el de carrera a peu on en Charlie va fer qüasi 4' més q en Llobet i això q arribava bastant fi però no li va bastar.

  Jo vaig sortir més endarrerit de s' aigua (en Charlie me va treure 20'!!!!!) i me vaig passar tota sa carrera passant gent. De fet només me va passar una persona en tota sa cursa, en Miquel Oliver (gran ciclista) q després el vaig agafar corrent. Respecte al guanyador hi ha un món però per entrar en el top 10 hauria hagut de rebaixar 7'30'', clarament millorar a s' aigua (baixar 5') i un poc en bici (2'-3') els puc baixar. Corrent vaig fer un bon parcial però no estic tot lo fi q puc estar així q podria baixar algo (1'-2'). A l' HdF ja duré un bon rodatge.

  Na Rosa després de no poder entrenar tot el q voldria va sortir a disfrutar, sense mirar el rellotge, simplement a gaudir de sa carrera i així ho va fer. Hauria de millorar un 13% per guanyar però no era el seu objectiu i està molt satisfeta de poder acabar i sobretot tant sencera. Ál final va fer 3era F35 a devers 27' de na Katie, q és el q li va treure només a s' aigua, la resta de segments els feren parescuts.


No hay comentarios: