lunes, 30 de mayo de 2011

Triatló de Palma 2011


Sona el despertador, berenar de rigor pre-competició, agafo els trastos preparats el vespre abans i surto de casa cap al tri amb la bici. A mitjant cami se me possa devora en Manuel i m' ofereix dur-me amb el cotxe, sa meva idea era anar-hi amb bici per acumular kms però quan el vaig veure tb hem varen fer ganes de xerrar amb ell i hem contas Lanzarote 2011 així com donar-li l' enhorabona pel tempssarro q fa fer allà (10h 35' a lanzarote son paraules majors).

Arribam a s' Arenal, saludo als jutges i soc el 1er en ficar la bici a box i preparar les transicions. No estic gens nirvios tot q q fa molt q no competeix-ho, de fet estic molt content de tornar trobar-me "en el meollo". Xerr amb sa gent un poc i decideix-ho possar-me el neopre, vaig al aigua i escalfo un poc amb en José Guerra, xarla tècnica, mobilitat articular i MECCCC!!!!!!!!!!!!!!!

250 tios "en busca de un boya", els q me teniu al feisbuk ja sabeu les consecuències, natació xareca però no puc demanar més i com sempre quan sut-ho del aigua comença sa meva carrera.

T1 bona si no fos xq me pos el casc, agaf sa bici i de cami a la sortida en José Lares m' adverteix q no me possat el dorsal (gracias José, no pense hasta q me lo dijiste), me tur , el pos i andiamo.

De la bici no puc dir més q ho vaig donar tot, per sort entre n' Abilio, en Cesar i en Tenorio ens entenguerem a relleus i agafarem molta gent, resultat: q faig fer el 4 millor parcial.

T2 molt bona on surt-ho 1er de tot el grup q arrosegarem des de mitjant 2ona volta on seriem uns 15-20

Arriba sa meva part per exel·lència. Parcial 11 i dels q arribarem plegats només hem passen 3 (en Paco Ruiz, en Biel i en Pitu) i jo adelant bastantes posicions. Vaig mà a mà amb en Cesar i quan feim el darrer gir li dic si m' hos la hem de jugar o q i ell me diu q pus entrar 1er q ell però jo li dic q no, q entram plegats i així ho feim.

Resultat final posició 9/10 amb un temps de 1h 35''

3 comentarios:

toni morey dijo...

quien tuvo, retuvo...molt be pep, tu jugues a primera divisió!!
encantat d haver te conegut. saludos!!

Pep Vidal dijo...

Nice to meet you Toni

PEP dijo...

I això que segurament et falta es ritme de competició, ufff!!!no està gens gens malament. Veig que em sa bici i a córrer estas molt fort, a veure si a s'Irontri tot i que no es pugui anar a roda podem estar dins el mateix grup, Enhorabona gran tornada a sa competició.