sábado, 14 de mayo de 2011

Més Números + Ironman 70.3

Números fins ara en 50 dies des de q vaig tornar entrenar:

Natació: 27km en 13 sessions. Mitjana de 2km x sessió
Ciclisme: 1210 km en 24 sessions. Mitjana de 50,5 km x sessió
Carrera: 246 km en 30 sessions. Mitjana de 8,2 km x sessió

En quant a hores setmanals duc una mitjana de 9h/set amb un pico de 12h44' aquesta q acab d'acabar xq demà me toca DT.
Procur distribuir les sessions setmanals en 3 d' aigua (fa 2 setmanes q només hi vaig un pic), 3 de bici, 2-3 de córrer i 1-2 sessions de gimnàs però una cosa és lo planificat i un altre lo executat. Tenc clarissim q això és un hobby i q tenim altres responsabilitats o prioritats a sa vida així q no sempre es pot fer el q es voldria. Un altre concepte q tenc clar a sa meva filosofia és q més no és millor així q s'ha de fer lo just i ben fet. Trob q hi ha gent q entrena animalades, jo m' estim més no fer volums descomunals sino fer-los bé i sobretot quan toca.

X exemple soc conscient q me falta aigua i més amb el meu nivell però és el que hi ha i amb aquestes armes hem vaig a la guerra.

Avui s' ha disputat s' IM d' Alcúdia. He disfrutat de veure les sortides, veure passar bicicletons, veure gent gaudir de fer esport i no vos podeu imaginar l' enveja q me feieu els que heu participat. M' han comentat q si sortia bé, probablement el fesin sencer (226), ja veurem però amb aquests preus m' ho seguiré pensant i molt, trob q és un robo.

Però mentres sa gent ho pagui i les carreres s 'ompliguen, així serà.

Enhorabona a tots els finishers i molta sort pels q van dissabte q ve a Lanzarote.

No hay comentarios: