miércoles, 23 de septiembre de 2009

CRONOESCALADA COMUNA DE BUNYOLA

Amb cap entreno de muntanya hem vaig presentar a aquesta crono de 4'3km de pujada fins a sa caseta des Garriguer. Sa sortia de 30'' en 30'' i davant jo sortia en Pep Jansa així q tenia una bona referència per davant. Per darrera jo sortia en Toni Contesti així q tb hi havia s' objectiu q no m'agafas. Surt bastant bé i quan ja veig en Pep Jansa hem dedic a mirar de retallar-li terreny sense cremar-me. Quan arrib a ell anam plegat fins q falta més o manco 1km q es bàsicament pla per una pista forestal. Aqui ja vaig a tope i se me fa llarg i tot. Arrib amb 26' 12'' en sa posició 12 de sa general. En Toni no m'ha agafat però ha fet 9'' menys q jo i en Pep Frontera 5'' així q o estic gaire enfora del habituals de muntanya.

No hay comentarios: