miércoles, 1 de julio de 2009

TRIATLÓ D' ANDRATX // CAMPIONAT DE BALEARS

Xerrant abans de sortir amb n' Ignasi i en Toni

Amb un dia fantàstic encara q una mica caluròs varem anar a fer es Triatló d' Andratx. Aquest triatló es caracteritza per q al sector de bici es té q pujar un repit de 1'5km fins a s' Arraco i com son 3 voltes, ido 3 pics s'ha de pujar.
Enguany sa natació consistia en 2 voltes amb l' espectacularitat de començar la 2ona volta tirant-se des de s'escollera, jo m'hi vaig tirar de cap, on vaig perdre es gorro de natació però d' altres ho varen fer al crit de " Bomba va!!!!!!!!" jejjej. Enguany es feia fora neopre així q si ja de per si no ned bé, sense neopre encara més així q vaig sortir de l' aigua mooooooooolt lluny dels 1ers.
Quan vaig arribar a sa bici tot d' una va arribar es meu amic en Miquel així q vaig pensar q podriem fer sa bici plegats i així ajudar-mos mutuament. Vaig fer una ràpida transició i ell no va aconseguir agafar-me així q vaig partir tot sol. No trob gaire ajuda mentre vaig passant gent fina a sa 2ona volta on n' Andreu em dona cualque relleu i es possa a tirar a sa pujada, tant q fins i tot em despenja uns 10 mts però q a la baiada torn recuperar. A sa 3era volta en Miquel ja ens enllaça i amb ell en Tià Perello q es una bisti a sa bici i només arribar pega un palo al q sortim un parell, es talla es grup i només qedam uns 6.
Arribam a sa T2 i en Miquel i en Tià surten abans q jo però els agaf tot d' una i anam plegats mitja volta amb en Tià a uns 10 mts per darrera. En Miquel marca un ritme alt i em comença a pegar flato i per uns mts amb ell, m' agafa en Tià i tb se men va. Per uns 100mts amb en Miquel i uns 50m amb en Tià però seguim passant molt gent. Quan qeda sa darrera mitja volta pens q es hora de donar-ho tot així em pos a tope amem si els agaf. Veig com vaig retallant distància i em vaig animant. A falta de uns 500mts agaf a en Tià i ja tenc en Miquel. Ell es gira en veure q som jo decidim entrar plegats.
Al final feim s' 11 i es 12 de sa general però gracies a sa feina d'en Eddy q després d'una molt bona natació, bona bici i fer-ho lo millor q va poder a sa carrera aconsegueix arribar es 21 i feim 2 ons per equips, el q suposa fer SOT-CAMPIONS DE BALEARS PER EQUIPS darrera del tot poderòs Bimont i per davant dels Artanencs3 comentarios:

Llorenç Gacias dijo...

Enhorabona Pep, segur que feres una bona cursa. Encara que la natació t'anés un poc malament segur que després vares demostrar tot el que saps. Salut campió.

Anónimo dijo...

Aixxx, quina panxeta, no te serveix de massa còrrer

Pep Vidal dijo...

És el que hi ha. Me sap greu no tenir les abdominals marcades xq t' agradas més jejej