lunes, 1 de junio de 2009

TRIATLO DE PALMA 2009


Idó dues setmanes després de fer s' IM tocava fer una prova des calendari d' aquí. Aquest pic de distància sprint com quasi tots els de per aquí i es q trobo a faltar q hi hagi més variat ja q només hi ha un olímpic i gràcis i tota la resta son sprints. Només hi ha l' Home de Ferro però es fa a Eivissa q almanco ens cau aprop.

Bé idò començam amb una natació molt millorable com per variar però es q lo meu amb s' aigua ja ve de llarg i mira q li fic metros però es q m'hauria de dedicar un any sencer a nedar amb un grup master i veure si milloraria. Bé al q anava, q surt de s' aigua devers es 45 i ja quan arrib a ses dutxes veig en Pep Maria Buendia q va cap a sa bici. Sé q es una bona roda així q faig tota sa via q puc per canviar-me i agafar-lo. Surt darrera ell a uns 400mts i acceler al màxim fins q l' agaf, respir una mica i començam sa bici de veres. Ara anam a bon ritme i anam agafant a molta gent. Agafam en Toni Miquel q tb es un gran ciclista així q ens ajuda amb els relleus fins q un p... sub..... es fica enmig des circuit i fa q caigui per terra, per sort només es fa fer xapa i pintura. Va ser sa 1ª caiguda però no va ser sa darrera ja q a sa segona volta en Ninos va voler adalantar per la dreta a un altre i aquest pensansa q anava per l' esquerra i es va moure més a la dreta i el va tancar. Per sort tampoc es va fer res greu. Les 2 caigudes son davant jo i tb estic a punt de caure amb ells. Quan esteim acabant sa bici em separ un poc des pilot per tal d' arribar 1er a sa T2 i q ningú em molesti per dins es box. Acab sa bici fent es 4rt parcial però molt de merit d' això la té en Pep Maria q ha tirat 3/4 de bici.
Sortim a correr i em pos a un bon ritme. Aquesta darrera setmana m'he trobat amb falta de xispa després de s' Im però ara ses cames responen i hem trob amb bones sensacions. Començ a agafar un parell de per davant. fins arribar a la 7ena posició. Tenc en Toni Payeras a tir però encara enfora. Canvi es ritme per tal d' agafar-lo però ell em veu venir i tb canvia. El vaig agafant però sa meta ja es molt aprop i no me basta per agafar-lo així q l final arriba 3'' de jo el 6e i a 10'' es 5nt.
Guanya sa prova en Tristan, segon en Miniño, 3er n' Alabern, 4rt en Vrovusko, 5nt en Fer Junior q reapareix després de estar lesionat tota sa darrera temporada (benvingut un altre pic), 6e en Payeras q el diumenge passat va fer es Half de Calella, 7e jo i darrera jo en Charlie, gran nadador i q amb sa bici tb rema molt, el què hem va costar molt despenjar-lo correguent.
PD: Moltes gràcis a Sergio Brusi i a Ignasi Colom per les fotos

3 comentarios:

mojatecontracorriente dijo...

Ets un màquina!!! Te dona igual Ironman, mitja marató, tri sprint. Enhorabona. Ja veig que estas recuperat.

A per lo próxim!!!!

PD Gracies per les fotos que me vares enviar del Ironcat!!!

Sergio Brusi dijo...

Enhorabuena MAKINA, muy buena la crónica del triatlón de Palma, ahora toca seguir entrenando, espero que nos veamos en Manacor, un saudo

bjosemora dijo...

Gràcies, Pep. Vaig rebre el teu missatge a meitat d'una volta (la 200 o 300, no sé). Quina pallissa, tú. Però qué divertit.
Moltes grácies de nou.