viernes, 22 de mayo de 2009

IRONCAT 2009

Doncs ja esteim per les terres de la Medina Mayurga jjeje i es q ten vas 3 dies i jal' anyores.

Sortim a les 7:00 am. Ja quan veig el circuit m' agrada xq no t' allunyes massa de la costa i es tracta de fer 2 voltes a un rectangle. En José surt de s'aigua el 6e amb 52'. Vaya crack. Jo en 1h 14', en mi linea. Ens vestim de ciclistes q 180km s' han de fer lo més cómodes posibles.

Son 6 voltes de 30km per un terreny tot pla per on sembren arròs i pareix q estas a Vietnam. En José tb fa una bici genial, super aero amb la transition i el casc pinxo jejjej i això q va tenir q aturar un moment q se li habia baixat el sellent i va tenir uns calambres als abductors. Li va sortiren menys de 5h 20'. Jo tot bé amb una pixada tècnica i la resta bé. S'ha de dir q les dues darreres voltes va fer un poc de vent però res comparat amb el dia abans quan anarem a mirar el circuit on anavem completament tombats i no et podies ni amollar del manillar. Si hagues fet aquell vent el dia de la prova no sé si m' hagues retirat per lo dur q hagues estat i x lo perillós q era. Al final vaig fer 5h 37'

Jo sabia q si arribava a correr, si no era per una lesió, acabaria sa marató encara q fos a peu ( de fet un tio el vaig veure tot es rato a peu i mirant les classificacions degue ser dels darrers q n'hi ha un q va fer sa marató en 7h). Vaig sortir molt cómode a un ritmet de 4'45''-50'' i els habituallaments a peu per hidratar-me bé i tornar a correr. Anava molt cómode pensant q em passaven ràpid els kms i al 14km em va pegar un bajon i vaig començar a anar a 5'15''-30'' més els habitullaments a peu em sortia qualque km per damunt de 6'. Eren 6 voltes de 7km i s' aribava a fer pesat tanta volta però quan ja vaig començar la darrera em van tornar venir forces i vaig tornar-me a posar a bon ritme i ja quan només em qedava un km anava amb una felicitat interior q es indescriptible. A falta de 50mts en José q ja havia arribat m' esperava per donar-me sa bandera de Mallorca i entrar a meta amb ella. Al final em va sortir en quasi 3h 35'. Així q si sumam tot i afegim el temps de les transicions vaig fer 10h 32' 19''.

En José per la seva part va patit un poc més ja q va rojar un poc i tot però va aconseguir baixar de les 4h fent 3h 57' i va turar el crono en 10h 19' fent un CARRERÓN CARRERÓN.

Cal dir q la marató es va fer molt dura per el calor q feia. Tb felicitar al company den José i ara tb meu on qedarem a dormir i compartirem els 3 dies q varem estar per terres catalanes ja q volia baixar de 13h i tb es va sortir fent 11h 35'. Joan gracies per tot.

Cal dir q el millor es quan acabes. Me varen fer el millor masatge q m'han fet mai a la vida i es q el fisio va coincidir q es de Sa Pobla i va estar devers 15' minuts amb cada un.

S' organització un 10 i recoman 100% la prova. Sobretot es puesto q posa la organització quan acabes q fan pizzas, bocatas de botifarra, patatilles, cocacola, cerveses ( en vaig fer una a la vostra sulut), etc...

El dia després... Doncs estic com el dia següent d'una mitja marató, així q més o manco bé.

Moltes gràcis pels anims a tots

4 comentarios:

Sergio Brusi dijo...

ENHORABUENA PEP, NO ME HABIA ENTERADO DE TU RETO, ME ALEGRO UN MONTON, VAYA TIEMPAZO QUE HICISTE, ERES UN CAMPEÓN, YA ERES FINISHER, ENHORABUENA.

Asjola dijo...

Como ya te dije, enhorabuena, eso son tiempos buenos y lo demás tonterias.
Repites el año que viene? jeje, seguro que ya estás pensando a cual irás.
Felicidades.

Travis Smith dijo...


It's awesome in favor of me to have a web page, which is valuable in favor of my know-how. thanks admin paypal login

Melanie dijo...

A home is usually more than just a place to live, additionally it is an integral part of our financial lives. books