domingo, 10 de mayo de 2009

Triatló Olímpic de Portocolom

Bé, ido aquí sa meva crònica. Començ amb una natació molt dolenta ( per variar) però es q me vaig anar pegant osties amb sa gent fins a sa darrera boia i no hem vaig trobar a gust nedant fins quasi arribar a meta. Surt de s' aigua i vaig cap a box. Al costat meu hi havia en Pep Maria Buendia i sa seva bici ja no hi és però veig q acaba de sortir.

Faig tota sa via q puc per agafar-lo i així ho faig però quan arrib a ell i veu q soc jo canvia un poc i me fuig. Una llastima xq va agafar un grup molt gran bastant interessant i per no poder-lo agafar em qed tallat. Agaf a Bekinyo i un poc més tard a en Toni. Ens entenem un poc i anam rellevant-mos sa 1era volta. A sa segona ens agafa en Xavier Morey i hem fic a sa seva roda, quan arribam adalt des 1er repit veig q només esteim ell i jo. Va tirar de jo molt i només li vaig poder donar 4 o 5 relleus. Ja tornant ens agafa un ciclista, en Tià Perello crec q es nom, i en agafar-nos pega un palo i vaig darrera ell però tira com un animal i només li aguant 2kms. En deix tornar agafar per en Xavier i arribam junts a T2.

Faig molta via a canviarme i surt a tope a correr. Anam en Tià i jo i anam a bon ritmet plegats, agafant molta gent i bé de sensacions. Xerram un poc i li deman quina edat té per saber si està al meu grup d' edat i com esteim a diferents decidim anar junts si podem i no jugar-nos sa posició. Al final només ens adelanta en Forcades q corr molt i a la bici venia amb nosaltres però no va donar ni un relleu, lo q suposa q aniria més fresc.

Al final acab es 23 de sa general de GGEE i 7 de sa meva categoria de GGEE amb un temps final de 2h 23' 37''. Ara a pensar-se si anar al Campionat de Espanya per Setembre.

1 comentario:

Asjola dijo...

Molt Be Pepet!!!!!!1
Ahora a por el Ironcat, por lo menos tendrás que sacarme un par de horas, o mejor 3.
Animo mákina.