domingo, 26 de abril de 2009

1/2 MARATÓ DE POLLENÇA

Dia 19 d' Abril es va celebrar per jo sa 1/2 marató més ben organitzada de Mallorca. Amb un dia de sol q va passar factura a més d' un es donar s' inicia aquesta mitja amb sa presència de varis atletes del bons, Martín Fiz (q venia a rodar per unes molesties), Kibet, Zitane, M.A. Blanco i els millors de Balears ja q a la vegada era Campionat de Balears.

Per sa meva part la tenia marcada al calendari per intentar millorar marca i vaig possar es Garmin q hem pitas cada 3' 39'' per mirar d' aconseguir mpp. Enguany han canviat es traçat i es fa a senreves així q començam baixant a "U Moll" per sa principal q va picant cap abaix i es ritme es relativament fàcil de dur. Un pic q arribam al Port anam cap a sa rotonda on comença a pujar cap a Formentor i girar per anar vorera de la mar.

El pas del 10.000m el feim en 36' 31'' i aqui encara vaig en temps de mpp però espartir d' aquí i sobretot ja pujant cap a Pollença on veig q avui no podrà esser. Sa pujada s'hem fa més dura q no l' any passat quan pujavem per sa principal. Al km 15 hem fic un gel per veure si recuper un poc de xispa però ni por esas. Arribam a Pollença i feim un poc de carrerons. Veig q no soc s' ùnic q va petant ja q en els 3 darrers kms agaf un parell q ja van a menys.
Així q arrib a meta el 24 de sa general amb un temps de 1h 18'40''. Un minut més q l' any passat.
A 3' 44''/km , una llàstima però es lo q hi ha, amés enguany estic fent més bici per s' IM q es el vertader objectiu d' enguany

No hay comentarios: